Küldetések *spoilerveszély*

TakiHUN,

te vágod a dds editálást fotoshopban? mert a sleepbag miatt a bm16 long rifle kiesik, viszont ha az ikonját vissza tudnám rakni a dds-be akkor nem lenne para :F

Hát az a gond hogy fotoshop-ot nem ismerem meg nincs meg....lehet abba egyátalán dds-t módosítani???? :?
Photoshopot azt nagyjából vágom, az meg is van és abba tudok dds-t szerkeszteni...vagy....hát mindenesetre megycsináltam aszt a skinpackot :D

Nah hogy kicsit komolyodjak...persze... :wink:
Csak kell hozzá minden....amúgy hogy "kiesik"??? Nem lesz ikonja vagy mi? Vagy más lesz az ikonja? Vagy nem tudom...mi az a sleepbag?(tudom hogy hálózsák :D ) stb, stb....vegyél fel msn-re szerintem, úgy 1xűbb:
trally [kukkacc] freestart [ponty] hu

igen, meg is van, ezzel tudtam énis megnyitni csak a dds-eket, és így készült a piros traktor szkin, meg az új mainmenü. de a equipmenthez nem tom hogy lehetett addolni, de rájöttem és megoldottam éjjel... nem is volt nehéz, csak úgy voltam vele, hogy majd csinálja meg más :D :D

akkor lehetne kezdeni valamit a fegyókkal (mondjuk írnál 1 szkript-et :D )

Rámhullanak a tartóoszlopok, mondhatnám, baromi jó befejezés.

De rossz... :evil:

van ezen kívül még vagy 6 ... :wink:

lehetséges, hogy túlélem?

mintha vmi olyasmit olvastam volna, hogy ha túl sok cash-ed van, akkor így halsz meg. Nekem van ugy kb 250.000-em.

Akkor elvásárlom az egészet, h a templom egere legyek és majd úgy megyek le.

Vagy, hogyan csináljam? egyszerűen túlélhetem?

Dehogy is, van egy titkos szoba a szarkofág alatt, de csak a dekóder nyitja amit a pripyati hotelszobában találsz amennyiben nálad van a kulcs. Ezt a doktortól kapod. Meg kell találnod Gohst testét yantarban, majd beszélni a fazonnal cordon-ban, utána jön a doki agropomban s a hotelszoba pripyatban. Vissza nem tudsz menni a szarkofágból úgyhogy kezdj egy új játékot vagy valamelyik mentésed vedd elő. Hogy hova vezet a titkos szoba az legyen meglepetés.

Hát, annyit árulj el, hogy ijesztő lesz? Vmi atomenergiával megspékelt zombi-szörny( :D :D ) ijeszteget?

:wink: :arrow:

Oké látom megvan a dekóder, keresd meg a létrát, előtte a folyosón villog egy lámpa. A beszélő hangra gondolsz, ne törödj vel csak keresd meg a létrát. :roll: :D

ha meg nam akkkor letölt 1 végigjátszát és ott le lessz írva.

megvan... :D

köszencs, hogy meghelpeltetek :oops:

Hy! Azt szeretném kérdezni hogy az X16-ban a kör alakú szobában milyen meglepetésekre számítsak?

ÁÁÁÁÁÁÁ
milyen kör alakú szobában???
meg miért akarod tudni előre hogy mi lesz?
így semmi értelme nincs játszani..ááá
nézz végig valami végigjátszás videót, utána meg vidd végig godmode-ban ááá nemigazmá
bocs :F

Vissza
Top Alul