Küldetések *spoilerveszély*

Stevy#

New Member
Csatlakozás
2007.04.07.
Üzenetek
254
Reakció pontszám
0
Hely
Lost in Zone
Küldetésekkel kapcsolatos kérdéseiteket, észrevételeiteket oszthatjátok meg a többiekkel!
Ha bár az eredeti topic hozzászólásai elvesztek, azért az újraindítása hasznos lehet.

Rögtön egy kéréds:)
Freedoom bázison a főnöktől kaptam egy küldeést, valami bullettproof izét kell megtalálni, Yantarban, de a kijelölt helyen nem találom. Egy táska jelöli a térképen, lehet, hogy valamelyik zombinál lehet? A ládában, ahová irányít nincs semmi, pontosabban nem is lehet belemenni. Megnéztem lent a labor területén is, ott sem találtam semmit. Nem tudjátok mi lehet ez?

Lukastól én amikor kaptam a yantari küldit, egy spec mellényt kellet elhoznom egy halott katonától. Ahogy bemész Yantarban az X18 épületkomplexum főbejáratán balra lesz egy csarnok amibe be lehet menni. Bemész és kijösz a másik felén az már a fal, ott jobbra egyenesen a kereszteződésben lesz egy felborult kuka előtte fekszik a katona, kutat gomb s nálal lesz a ruha spec gyógyító bertil.

Nállam az a küldi kicsit poénosan kezdődik....elvállalom...keresem a térképet hogy hol van....hát lent a raktárban :D Mert azt már elhoztam régen :wink:

Akkor lehet nálam is ilyesmi a problematika. Mintha találtam volna egyik shotgunos csávónál valami spec, zöldnyilas ruhát, ha az volt az, akkor már kitudja hová górtam el :S

Ja nálam is másodszor kristályosodott ki a sztori elsőre én is elhoztam azt eladtam.

Hy all!

Régvoltam itt mi történt a topikkal hova lett a sok okosság egyáltalán ide irjak SP küldivel kapcsolatba?

Egyébként az Army Warehouse Freedom VS Monolith határvédésnél megáll a tudományom elvileg megcsináltam de nem mond semmi t a freedomos bossz és a küldi aktív!

PLS HELP

Ja ez a hiba előfordul, nézd meg a mappon hogy lukas kis fehér figurája írja e hogy mennj vissza a fizetségért. Vagy menj át red forestba majd vissza s akkor aktiválja a küldi megcsinálását. Ha moddal játszol pl nálam a solve of the monolyt secret, könnyen előfordulhat hogy a küldetések , amik nem tartoznak a fő játékmenetben falsok maradnak. Nálam a duty tábor megsemmítése maradt fals. Érdekes hogy a dutys küldetéseket mind meg tudtam csinálni. Amúgy nálam az army warhouse pálya amúgy sem tökéletes valami mindíg van, pedig eredeti játékkal játszom.

Köszönöm sikerült!

Lenne itt egy észrevétel ( én sajnos ezt benéztem a legelején ) ha előbb találod meg Ghost-holttestét yantar-ban mint elmennél Strelok rejtekhejére akkor nem adja be az informátor helyét ( ezzel viszed tovább a Strelok szálat )
És igy jobbhiján a Money véget sikerült eszközölni
Ugyhogy ezért keztem előről

Szerencsére engem ez a veszély nem fenyegetett, kb 5x voltam Agroprom területén, amíg még Wild Territory közelében sem jártam.

Üdv!

Úgy érzem belekeveredtem valamibe. X16-ból már visszajöttem, le kapcsoltam, beszéltem a tudóssal is meg a csapossal is, a csapos most valami antennát emleget, de volt egy másik feladta is a PDA-ban: beszéljek egy taggal [Kalauz] Cordonban, oda mentem és ő elküldött az Apogromba. Oda mentem, de a PDA az oda vezető átjáróra mutat, tehát azt mutatja, hogy menjek vissza. lol2 Mit kellene csinálnom?

Le kell menni agropom undergroundba és meg kell találni a doktort Strelok búvóhelyén. Utána folytathatod onnan ahol abbahagytad és majd folytatódik a történet :wink: .

Köszi, akkor már tudom, ha megtalálom a lejáratot bemegyek. :D

A nevek furcsák, mert magyarosítást használok, hogy jobban megértsem a sztorit. Eleve mindenkivel beszélgetek, elég érdekes történetek vannak.

Kalauz-on Szervóruha van vagy Tudományos kezeslábas?
Mer ha nem mongyátok meg akko lehet összekeverem Vakonddal.

A Tudományos kezeslábast meg hívhatnánk inkább Búrásfejű Zubbonynak.
:D

Kalaúzon sima stalkerruci van.... :P
A "tudományoskezeslábas" meg a Kurlov dokin.... :D
Jah és egyik főkarater se vise Exoskeletont....csak stalkerrucit meg a...stb :roll:

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul