Kisebb MODok kibeszélőtopikja

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
mert át kell írni a system.ltx-ben is,
van olyan hogy max_item_weight meg max_item_mass
ezek után kutass

David23":57omhfhs mondta:
Gatyamatyi":57omhfhs mondta:
a 300kg-t megcsinálhatod magad. Kérdezd dezodor-t én fejből nem tudom. De kicsomagolod a gamedata-t és van egy actor.ltx-na abban ott vannak a számok.
Aham ! köszi mindjárt utána nézek kicsit kisérletezek már semmit nem vesztek tegnap ota szo..ok vele :? :D

mellesleg lehet azt 300 kilonál nagyobbra is tolni.system.ltx-et megnyitod mongyuk wordpaddal és ott átirod a max weight-et annyira amennyire akarod;)

Sziasztok.
Miért van az, hogy a nodegradearmor nem működik ? 1.0001+1.0003 pach fel van telepítve, az fsgame.ltx módosítva, hogy a mod működjön, és mégsem megy. A realistic weapon is jó, a magyarosítás is, de a nodegrad sajnos nem megy.

én azért átírtam az enyém 0.001-re (0-n volt) mert ez akkor is sz*r, hogy nem használódik a ruhád, hiszen ha megveszed a legjobbat, akkor utána az örökélet, és az úgy nem reális. mnden elhasználódik 1 idő után. ezzel a 0.001-es rátával elég lassan, de fog fogyni a csíkja. ez csak az én álláspontom :F

mondjuk sztem ennél a ruhás dolognál ez a gond hogy egy ruha évekig tart amíg elhasználódik a fegyver viszont egy éjszaka alatt befagy és kész...
de ezt mindenki maga döntse el hogy hogyan szeretné játszani

Meghalni akkor is meghalnuk mert a sugárzástól nem véd a suit :) . Amúgy én is azért használtam mert olyan gyorsan elhasználódott hogy minden fontosabb küldetés után új suitot kellett vennem :S .

az a jo ha a ruha reálisan megvéd a golyoktól, persze nem vagyok sebezhetetlen. 1 headshot vigye le fél életem de ne haljak me gés ruha se sérüljön nagyon azér...:)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul