Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Sziasztok.
Miért van az, hogy a nodegradearmor nem működik ? 1.0001+1.0003 pach fel van telepítve, az fsgame.ltx módosítva, hogy a mod működjön, és mégsem megy. A realistic weapon is jó, a magyarosítás is, de a nodegrad sajnos nem megy.
Ez annyiban különbözik, hogy ez magának a suitnak írja át a tulajdonságát, hogy ne legyél sebezhető. Van benne egy half degrade mappa is, ha az abban lévőt rakod fel, akkor csak lassabban sebződsz.
én azért átírtam az enyém 0.001-re (0-n volt) mert ez akkor is sz*r, hogy nem használódik a ruhád, hiszen ha megveszed a legjobbat, akkor utána az örökélet, és az úgy nem reális. mnden elhasználódik 1 idő után. ezzel a 0.001-es rátával elég lassan, de fog fogyni a csíkja. ez csak az én álláspontom :F
mondjuk sztem ennél a ruhás dolognál ez a gond hogy egy ruha évekig tart amíg elhasználódik a fegyver viszont egy éjszaka alatt befagy és kész...
de ezt mindenki maga döntse el hogy hogyan szeretné játszani
Meghalni akkor is meghalnuk mert a sugárzástól nem véd a suit . Amúgy én is azért használtam mert olyan gyorsan elhasználódott hogy minden fontosabb küldetés után új suitot kellett vennem :S .
nekem nem kell olyan cucc hogy nem használodik el a stuker vagy a cuc mert ez igy nem élethü
ugy a jó hogyha pl 1 rpg telibe kap az élet nem megy le teljesen csak egy kicsi marad de a ruha az szépen leamortizálodik
az a jo ha a ruha reálisan megvéd a golyoktól, persze nem vagyok sebezhetetlen. 1 headshot vigye le fél életem de ne haljak me gés ruha se sérüljön nagyon azér...