Kisebb MODok kibeszélőtopikja

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Bloodsucker ellen megvéd, ha nem "azonos szinten" vagy vele. sem lépcsőn, sem domboldalon nem jönnek föl vagy le. A Military Warehouse pályán se jön fel a falut körülvevő dombra utánnam, kényelmesen le lehet lőni...

Eddig nekem is úgy rémlett, hogy lépcsőn nem jött még le se fel bloodsucker, még agroprom alagútjaiban sem, pedig lőttem, az megcsak szaladgált jobbra balra a rácsszerűségen... :?

amiket utólag rakunk be szörnyeket, azoknak nincs utvonal megadva, tehát akárhova utánad jönnek... még a pincébe is...

Üdv!
Segítséget kérnék!
Már régóta keresek normális ak skint, és egy amkmod nemvű stuff nagyon ígéretesnek tűnt....elvileg a 2245ből rakták át a textúrákat, tehát nem maszek xar mint ami a filefronton meg itt ott fellelhető...igen ám de én letöltöttem és nem találom a textúrák között a fegyvereket :x A videókban ott van a modban nincs :evil:

Tehát ha valakinek megvannak a 2215-ös ak skinek ( ak-74, ak-74u, meg a két dragunov ) vagy valami progi amivel ki tudnám belőle szedni azt nagyon megköszönném ha valahogy elérhetővé tenné számomra :roll:

nekem megvan kitömve, csak nemtom melyik az a 2 dragunov... leírnád a pontos nevüket? aztán feltolnám az uhsf fileszerverre...

STALKER Origins modal játszot már valaki?
Ha igen hogy indult el mert nekem valamiért nem akkar.

dezodor":2jifhjt6 mondta:
nekem megvan kitömve, csak nemtom melyik az a 2 dragunov... leírnád a pontos nevüket? aztán feltolnám az uhsf fileszerverre...
Köszi de már nem kell :|
Én is kitömörítettem és sok érdekesség van benne( csomo map ltx...meg proba nevű könyvtár :lol: biztos volt egy magyar is a csapatban :D )

Más: Valahol olvastam hogy van ak-47 mod....érdemes kiprószálni? gondolom filefronton fent van, de ha gagyi akkor nem töltöm le :?

1et láttam, de az olyan vót mint valami pvc cucc... csak átszinezte valaki a fa részt cseresznyésre, de nem lett szép

röviden, mi a beszéd tárgya?
már kész, ezt nem tudom visszaolvasni(nem is érdekel annyira mint a hirek vgy dezodor modjai :D:D)

mivel nem lelem a csináld magad topicot, ezért bátorkodom ide feltenni a kérdést (mer' úgy tűnik kihagy az agyam...) szval:

mondja már meg vlk hogy hol tudom állítani a traderek induló tőkéjét!???

előre is kösz!

de azt minek állítani? 100.000-n van és infinite... szal annyi, ne adj el nekik 1x-re 100.000nél többet. akkor nem kell semmit állítani

de ha nagyon akarod, akko:

character_desc_bar.xml
character_desc_esc.xml
character_desc_mil.xml

ezekbe ottvannak a traderek, általában az első helyen... de keresni azé még nem nagy tudomány :)

aztán a többi már gyerekjáték

<money min="100000" max="110000" infinitive="1"></money>

itt a péze pl a bármennek... ird át min-t 200000re a maxot 220000-re és akko 200-000rubeles cuccot is el tucc adni, de mint mondtam felesleges :F

kösz a gyors és mindenre kiterjedő választ! :wink:

más:
Basix Monstrosity (1.2) modból átpakoltam a fegyverskineket a sajátomba (weapon.ltx-et módosítottam meg minden lópikulát átmásoltam meg átírtam, ami fegyverekkel kapcsolatos... szerintem), de valahogy nem látom hogy az egyes fegyóknak változna a skinje...
szval ha valakinek van ötlete az mondja nyugodtan, mert nagyon szivesen meghallgatom! :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul