Kisebb MODok kibeszélőtopikja

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
konzol ba Shift+Ü-vel megy. user.ltx meg a megosztott dokukentumok STALKER-SHOC mappában található a metnésekkel és screenshotokkal egyetemben...

Gatyamatyi":k733i14a mondta:
konzol ba Shift+Ü-vel megy. user.ltx meg a megosztott dokukentumok STALKER-SHOC mappában található a metnésekkel és screenshotokkal egyetemben...

meghajol
Megmentetted a gépem életét!

No feltettem az UHSF modot, el is kezdetem kocsik is működnek, de találtam egy Stancia 1 eleji mentést, gondoltam gyorsan átrohanok rajta, megnézem mit ad, ha előbb a secret doorhoz megyek, de sajna az UHSF mod arra a mentésre is hatással volt, s mivel ott 300 kg-nyi hadiraktár volt nálam, és az UHSF csak 80-at enged, elkezdtem kidobálni a cucokat. De úgy beszaggatott miközben dobáltam ki, hogy az hihhhhetetlen, pedig minden a lehető leghighon van(1280X1024 felbontással), soha nem szaggat, csak néha a Bar területén, azt mondom fuck és letörltem a mentést. Ja, már kidobáltm 200 kg-nyi szarságot, mikor egy fejlövéstől leterültem. #B :cry: lol2 :| :D

:lol:
Aszthittem, hogy csak az újjátékra lesz érvényes a mod, az a mentéseknek annyi dolog valahogy kiment vagy nem tudom hová lett :oops: Mindig úgy vettem ki a szvaidból, hogy új játékot kell kezdeni, hogy működjön a mod...
Hirtelen fellángolásom annak tudható be, hogy megörültem, hátha nem kell mégegyser végig vinni a szoryline küldetéseket, és kapok még 1 befejezést. De hát mind1

Hello modderek!

Pár napja belevetettem magam a Stalker modok tömegébe és próbáltam összeszedni a nekem tetsző dolgokat. Most ott járok, hogy van egy Redux 1.02-m, amiben elég sokmindent átállítottam, de leginkább az ellenfél látómezejét meg az eszméletlen kajahiányt próbáltam picit csökkenteni (persze csak úgy, hogy az izgalom még megmaradjon).

Na a lényeg, hogy a boldogságomhoz még 1 dolog kéne. Mégpedig az, hogy ha beállítom, hogy a stalkerek vegyék meg a fegyvereket is tőlem, persze kevesebbért, mint a tradernél (ez még megy, csak át kell írni a trade_generic.ltx-et), utána ne dobálják már le a földre, hanem tartsák meg, vagy tegyék semmivé, vagy akármi, mert így akárhányszor újra eladhatod nekik, ha felszeded a földről.

Ez viszont nagyon nem illik bele a képbe, mivel direkt az tetszik ebben így, hogy nagyon nehéz megélni, minden szart pénzzé kell tenni és a kajára is úgy kell "vadászni", mert alig találsz valahol. ;)

Előre is nagyon köszi!

Nem tudom, de a kaja hiány valahogy nem illik a képbe. milyen nehézségi szinten játszol? lehet magasabbon nincs olyan sok kaja, még nem próbáltam, de van bőven minden nyalánkság azokon a szinteken amiket én kipróbáltam :)

Stalker (normál) szinten játszok. Amíg nem babráltam a death_items_by_communities.ltx fájlban, nem dobott senki sem kaját, sőt Sidorovich is csak ritkán és keveset árult, szóval folyton éhes voltam, mert spóroltam vele. De még csak Cordon-ban meg Garbage-ban mászkáltam, próbáltam pénzt gyűjtögetni. :)

Ha ez így van, az a mod hibája. Eredetileg nincs kaja probláma, sőt...

Igen, a mod csinálja. :) De nem is mondtam, hogy az alapjátékban volt. A franciák nagyon megnehezítették az életet a Zónában. Sokkal drágább minden, kevesebb pénzt kapsz a missziókért és az eladott cuccokért, a kaját meg teljesen kivették banditáktól és a stalkereknél is olyan minimálisra vették, hogy csak na. Ami viszont nagyon jó, hogy az anomáliák láthatatlanok, így csak a detektorra meg a csavarokra hagyatkozva lehet a veszélyes területeken lavírozni, ami keményen hozzátesz a hangulathoz (így már nagyon hasonlít a könyvben tapasztalt dolgokhoz).

De visszatérve még mindig azt szeretném tudni, hogy lehet megakadályozni a stalkereket, hogy trade-elés után eldobálják a fegyvereket, amit eladok nekik?

nemtom, ez érdekes, valamit szntem elszúrhattak, mivel az origi játékban is lehet adni fegyvert az npcknek ... odaállsz eléjük, és megnyomod a g-t amivel eldobod a fegyvered, nos, ha ottvagy pont az npc-vel szemben, akkor átadod neki, és onnantól kezdve azt fogja használni... persze fn2000-t nem fog elfogadni a kordonba senki :D de mp5-ot vagy kisebb pityukat, socot, ak-t azokat el lehet passzolni siman.

a moddal lehet az is baj, hogy az npc-knek kicsi a teherbírásuk, én multkor csináltam tradert- addoltam neki kb 1000fegyvert meg minden fost, inditom a játékot, szaggat mint a veszett fene... odamegyek, hát eldobta mindet, és kb 1 piramisba ottvan 100fegyver, többezer töltény stb.. át kell írni a teherbírásukat annyira mint a trédereknek: 10.000-re. ehhez kb spawn-t kell editálni... és az npc-knek beirni a max item mass-t asszem.

Köszi! Erre gondoltam én is, hogy a teherbírásukat kéne megbabrálni. Ezt meg eddig nem is tudtam, hogy át lehet adni fegyvert. :D Mindig tanul az ember...

Persze a legjobb az lenne, ha nem vennének meg olyat, amit nem bírnak el, vagy nem kell nekik, de hát ez van. :) Így is jó lesz (remélem).

Én végig azt hittem, csak egy fajta "vaddisznó" szerűség van, erre kiderült, hogy kettő vagy három is van, szóval kitudhatja, hányfajta bloodsucker van. A csáőja a feje, szóval ha azt lőtted viszonylag hamarabb meghal. Volt már úgy hogy láthatalan volt, én meg két tár töltényt eresztettem bele, amikor szaladgált a lépcső alján, de nem jött fel, Thunderrel armor-piercing shellel...

dezodor, rendesen működik a Pripjat custom weather mod, csak a gömbvillámok, ami a rossz időhöz lett még eredetileg berakva, nemigazán illik oda, ha jó idő van. Valahogy nem lehetne azokat is kivenni? :f

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul