Ha újrakezdeném...
Ha újrakezdeném,bizony messzire elkerülném a felsőoktatási intézményeket! Minek tanulni olyan sokat,ha potentát munkanélkülieket gyártunk szériában?
Feleslegesnek tartanám erőlködni a sok értelmetlen zh-val,vizsgával,inkább tanulnék valami olyan szakmát/szakmákat,amiket ki tudok használni,amikből jobban,kevesebb stressz mellett megvagyok.
Ma már ez a véleményem.
Egyszerűbb lehetne az életem,sőt lehet, a magam ura lehetnék. nem úgy mint most,amikor lehetek akármilyen tisztességes,szakmailag törekvő,becsülettel dolgozó,csakis és kizárólag az örökös rettegés a részem,hogy mivel nem önmagamnak parancsolok,hanem más emberek akaratát hajtom végre,bármikor feleslegessé válhatok,mehetek koldulni,munkanélkülinek,árkot ásni,inam szakadtáig!
Húsz éve ezzel kelek,ezzel fekszem.
Megvallva az igazat ,jobbadán egy hatalmas címeres ,barom ökör,egy eszetlen marha tahó segg vagyok,hogy hagyom,hagytam magam.
De,meg is érdemlem.(Igaz,mást nem is tehettem volna,meg volt kötve kezem lábam...)
Ha meghallgatjátok egy tutyimutyi vénember tanácsát,AKKOR LEGYETEK ÖNNÖN MAGATOK FŐNÖKEI,ÉS PARANCSOLÓI,ÉS CSAKIS AZT CSINÁLJÁTOK MUNKA GYANÁNT,AMIT ÉLVEZETBŐL IS TENNÉTEK!!!
A többi nem érdekes,lényegtelen.