Ki mit tanul?

Egyetem???

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

• Nem tudom

• Összes szavazó
    0

KönigsTiger

New Member
Csatlakozás
2008.10.05.
Üzenetek
4,024
Reakció pontszám
0
Hely
Skandinávia
ezta a topikot a bekoszonos topikban lezajlott eszmecsere miatt hoztam letre h legyen hol beszelni errol.

kerdes: KI MIT TANUL????

en keziesztergalyos, keziforgacsolos, aztan mind2 szamitogeppel is(CNC). ha ezzel vegeztem akkor egyetem ahol vegyesz diploma :D ha osszejon :D

Én szerszámkészítőnek tanulok utána meg vadászpuskaműves,aztán megyek a katonasághoz fegyvermesternek.

Kééhhek ahháásshan én informatikát tanulok heti 12 órácskában :D :D
Infomaratonon indult valaki?

Én meg egy ultraxar lágerben tanulok , ilyen rendszergazdai hálózatépítő akármicsodát.... még egy hónap és vége , jövőre én is egyetemsita leszek.... habár így elbaxtam egy évet a semmire de ez van. Ha minden jólmegy akkor tanár leszek, lehet történelem, ha oda nem vesznek fel akkor ált iskolában alsós tanító.

Egyetemi tanárvégzettséggel gimnáziumban is taníthatsz. Ott azért talán jobbak a körülmények, mint az általános iskolák tekintetében. :) Szóval én biztos, hogy inkább ezt preferálnám.

Jelenleg történelem/pedagógia/kommunikáció BA, ha felvesznek MA-ra, akkor történelem tovább, ha nem, akkor rendőrtisszté konvertálódom a tervek szerint.

Ha egyik sem, akkor tényleg elmegyek fizikusnak vagy kozmológusnak.

Na,jó. Szerintem hagyjuk békén szegény Scarecrow-t! nem állt szándékomban szekálni senkit,viszont szeretem a helyzetből adódó poénokat!

Tényleg,miért kellene neked ilyenfajta ismeretség?

Szerintem azt kérdezi , mész-e egyetemre , vagy tanultál-e egyetemen ... vagy passz

zombimorzsi":3dewov9v mondta:
Dutch!
"ENEHIGGYED!"

Persze mindig vannak kivételek is. :) De általánosságban gondoltam ezt, illetve kicsit kifejtve a dologot egyrészt a fizetést másrészt a gyerekeket illetően. Bár ma már gimibe is járnak olyan retardált emberek, hogy azt elmondani nem lehet. A tanárt úgy ugatja le ahogyan csak akarja. Dehát ennyit az erkölcsről és az értékekről a mai világban... :?

Mellesleg témánál maradva, jelenleg földrajz BSc, de még kérdés, hogy mire szakosodok. Tanár semmiképpen sem akarok lenni (a fenti gondolatmenetem arra vonatkozik, hogyHA tanár lennék akkor hol...). Vagy regionális elemző (térinformatikus) vagy környezetföldrajz szakirány. Ebben meg környezetvédelemhez kapcsolódóan lenne esély - esetleg egy hulladékgazdálkodás szakkal összekötve - elhelyezkedni.

Illetve van egy majdnem befejezett szakmám (2 éves OKJ-s felsőfokű szakképzés a BGF-en) is mint idegenvezető. :) Angol szakmai középfok megvan, szakdolgozatot már elfogadták úgyhogy csak egy német szakmai középfokot kell még összehoznom az ősz folyamán, aztán lerakhatom a záróvizsgát és lesz egy szakmám is. Juhé! :D

Vissza
Top Alul