Képek

ha még nem lett volna:

080131_1.jpg

meg ez:

080131_2.jpg

Két nygon szép kép!Csak igy tovább!
Megjelenhetne már!:( :cry:

13750671hu8.jpg

nézzétek csak mit találtam nektek :wink:

ez egy régi kép, még a szörny készítési contest 1ik képe... szal esélye kb 1% hogy akarnak is vele valamit.

jha találtam 1 helyet ahhol tele van ilyen képekkel pl: a régi stancia 2-ről is van sok kép szal ha van rá érdeklődés linkelek (esetleg lehetne nyitni 1 topic-ot a régi képeknek :idea: )

majd holnap feltöltöm azt a keveset

addig is itt 1 pakkk (300 kép) köztük is van 1,2 ami nem olyan ismert

http://rapidshare.com/files/65781555/ga ... __300_.ace

(jha és érdemes szétnézni a gamestar-online-on beírni a keresőbe hogy stalker és ott van pár érdekes dolog (pl:1 videó ami a gsc
székházában játszódott de sjanos nem lehet letölteni :cry: )

Thx eljen

Gyanítom, hogy melyik videóról van szó. Két gamestar-os arc vette fel és a végén egy csernobili útra is elmennek nem? Egyszer rátaláltam, talán a filefronton, nem tudom pontosan...

jha azaza de nem lehet letölteni (lehet írok a fórumba hogy calaki rakja fel mert nem olyan nagy )
(meg van 1 másik amit az oblivion los.de csinált az fent van a youtub-on csak nem tom milyen cimke alatt mert azt leszedtem csak a minősége nem valami jó )

ebbe volt a rob d. clubbed to death zene? mert ha igen akkor kell, ugyanis régen hallgattam, és amiatt döntöttem úgy hogy ugyanaz bennelesz a priboiba is :)

Tibi,

majd tedd már ki vhova, mert nincs fileplanet accountom :)

Vissza
Top Alul