Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
jha találtam 1 helyet ahhol tele van ilyen képekkel pl: a régi stancia 2-ről is van sok kép szal ha van rá érdeklődés linkelek (esetleg lehetne nyitni 1 topic-ot a régi képeknek :idea: )
(jha és érdemes szétnézni a gamestar-online-on beírni a keresőbe hogy stalker és ott van pár érdekes dolog (pl:1 videó ami a gsc
székházában játszódott de sjanos nem lehet letölteni )
Gyanítom, hogy melyik videóról van szó. Két gamestar-os arc vette fel és a végén egy csernobili útra is elmennek nem? Egyszer rátaláltam, talán a filefronton, nem tudom pontosan...
jha azaza de nem lehet letölteni (lehet írok a fórumba hogy calaki rakja fel mert nem olyan nagy )
(meg van 1 másik amit az oblivion los.de csinált az fent van a youtub-on csak nem tom milyen cimke alatt mert azt leszedtem csak a minősége nem valami jó )
ebbe volt a rob d. clubbed to death zene? mert ha igen akkor kell, ugyanis régen hallgattam, és amiatt döntöttem úgy hogy ugyanaz bennelesz a priboiba is
Tibi,
majd tedd már ki vhova, mert nincs fileplanet accountom