Képek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ezzel OffffffRódozni Sióagárd mellett :D :lol: ... Wiii ... Ott komoly lenne ! :D

Elég leírhatatlan élmény... amikor meglátod azt a bazinagy gödröt és már kerülnéd ki, mer személykocsival tuti totálkár tengelytörés meg miegymás, akkor megérzed magad alatt szergej és vaszilij csodás gyártmányának elemi orosz erejét és elkezdesz lent turkálni a terepváltó után :D

Nem hiába van az, hogy a tajgán megy a földút eccercsak eltűnik a folyóban.. a túlparton meg folytatódik :D

OFF:

Ugyanez motorral olyan érzés, hogy "bazz most esünk" :D Nem szabad nagyon száguldozni kemény terepen.... sose lehet tudni mikor jön egy fél méteres keréknyom keresztben :?

úgy tűnik mintha valami energiaforrás lenne (transzformátor)
(vagy lehet hogy titokban áttjáró a xen bólygóra és itt fonódnak össze a szálak a hl2 -vel :shock: :lol: :D (csillagkapu) :D

estelg 1 transzformátor amibe villlám csap (a zónában megesik az ilyen vagy valamilyen anomalia vana közelben))

Nem lehet villám sem anomális, mert már 1-2 képen láttam ugyanígy nézett ki és nemigaz hogy mindig pont arról a pillanatról van a kép :) Nem is sokmindent lehet erről még hallani :S . Most vettem észre hogy lejjebb is vannak új képek 8) .

na mindeggy najd a játékban kiderül hogy mi ez (ha eggyáltalán megtaláljuk)
és kifejti a "jótékony hatását" a stalkerük-re :D

olstalker4.jpg

állat egy kép 8).

ss_kardos.jpg

Az a nagyon fejlett AI ... Rálőttem 2x a tömegre .. Erre odafutottak, addigra elszaladtam és voálá :D A hid alatt a tömeg(PB ironsight felett 2 centi :D)
Amugy meglepett az AI .. Fejlett és képes ellentámadást kezdeni ..

Gondoltam mint fun és baki ide is beirom :D

Tibi":26jn9lp8 mondta:
El tudnátok mondani miről szól? Nem tudok angolul :S .

Gordon Freeman bácsi PDA-ja és azon belül is a személyes jegyzetei

Arról sír, hogy a szemét főnökei a black mesa után ideküldték.. meg, hogy a jó öreg pajszert elcserélte egy konzervre... p00r G0rd0n xD

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul