Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Elég leírhatatlan élmény... amikor meglátod azt a bazinagy gödröt és már kerülnéd ki, mer személykocsival tuti totálkár tengelytörés meg miegymás, akkor megérzed magad alatt szergej és vaszilij csodás gyártmányának elemi orosz erejét és elkezdesz lent turkálni a terepváltó után
Nem hiába van az, hogy a tajgán megy a földút eccercsak eltűnik a folyóban.. a túlparton meg folytatódik
Ugyanez motorral olyan érzés, hogy "bazz most esünk" Nem szabad nagyon száguldozni kemény terepen.... sose lehet tudni mikor jön egy fél méteres keréknyom keresztben :?
úgy tűnik mintha valami energiaforrás lenne (transzformátor)
(vagy lehet hogy titokban áttjáró a xen bólygóra és itt fonódnak össze a szálak a hl2 -vel :shock: :lol: (csillagkapu)
Nem lehet villám sem anomális, mert már 1-2 képen láttam ugyanígy nézett ki és nemigaz hogy mindig pont arról a pillanatról van a kép Nem is sokmindent lehet erről még hallani :S . Most vettem észre hogy lejjebb is vannak új képek 8) .
Az a nagyon fejlett AI ... Rálőttem 2x a tömegre .. Erre odafutottak, addigra elszaladtam és voálá A hid alatt a tömeg(PB ironsight felett 2 centi )
Amugy meglepett az AI .. Fejlett és képes ellentámadást kezdeni ..