Képek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Igen, ez a két 1600-as elég ütős.
Nem is tudom, mióta nem láttam már kutatót, és itt megint van!

R-pee":2yq0xcc4 mondta:
a fejlesztők szerint a felhő és a füst egy szülőtől származnak, ezért hasonlítanak úgy, mint egy ikerpár... :D"

Tudtommal a felhúzet textúra alapú, a füst meg térfogattal bír és sok kis pontból áll.

Kizártnak tartom, hogy a füstnek valós térfogata lenne itt. Eddig sem láttam sehol ilyet. A füst itt is lapokból fog állni, ez volt eddig mindenhol a bevett megoldás (még az eddig "füstkirály" játékban, a CoD2-ben is csak lapok dolgoztak, amik mindig a player felé néztek).

lol...gitár. :) A stalkerek zenekart akarnak alapítani? Vagy hangversenyre készülnek. Sztem nem túl bölcs dolog hangoskodni, mert az összes állatot odavonza magához.
Amikor a 2 stalker egymás előtt áll, azt nagyon eltalálták. :wink:

A tűzkörüli éjszakai nótázásoknak a gitár szerves része. :)

Azért egy ilyen kutyafalkával nem találkoznék.
ÉS még azt sem tudja az ember, hogy melyik igazi és melyiket láttatják vele.

hispan1":2v3b2ei9 mondta:
Azért egy ilyen kutyafalkával nem találkoznék.
ÉS még azt sem tudja az ember, hogy melyik igazi és melyiket láttatják vele.

lol az milyen poén lenne... rádrohanna 200 kutya és semmi bajod nem lenne, mert az egész csak egy halucináció :D

A villámok eddig tényleg sok képen szépek voltak, remélem, hogy real-time-ban is ilyen szépek lesznek.

Utóbbi videoban volt real time villámháritó :D Biztos valami időjárás befolyásoló térgörbítő rendszer része :lol:

Használti útmutató az über-elit 2000 szuperpáncélhoz: "még a golyók ellen is megvéd, de esőben ne tartózkodjon a szabad ég alatt, mert rendkívül jól vezeti az elektromosságot" :lol:

Ez még valóság is lehet!

Ha nézed a videókat, vannak elég durva "külső-csontváz" megoldások. Az amerikai hadseregi is ilyesmiken dolgozik: egy külső fém váz, a mozgásban nem akadályozza a katonát, de drasztikusan növeli a teherbírását. Azt nem is kell mondeanom, hogy fémből van, így ha jön a villám a mezőn...

hmm kiváncsi vagyok, de a fullban majd tuti kipróbálom milyen ha egy villám eltalál :D (ha lehetséges)

Exoskeleton. Azért remélem nem lesz olyan, mint a Cyrsisben, ahol 5 métereket lehet ugrálni... dühös2

Igen láttam én is egy videót a crysis-ről amiben benne van ez az 5métert ugrok meg 2millió km/h-val szaladok izé szerintem is elég idétlen.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul