Képek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
lol, semmit sem lehet netről letölteni manapság. ez a sz*r sem indul el.
Azért köszi a linklet.

Kiakadtam kicsit a világra tegnap, de igazam van: a külföldi, főleg amerikai lapoknál az a trend, hogy ha ráklikkelsz a letöltésre, akkor ezermillió lapon kell keresztül menned és ezermillió új ablakot kell megnyitnod (persze hogy sok reklámot megnézz), mire eljutsz a letöltésig, amiről még mindig nem tudod pontosan, hogy mekkora, milyen a formátuma, és ha vársz további 5 másodpercet, a letöltés elindul ... elindulna, ha nem lenne valamilyen error és nem kéne újrakezdeni az egész lépkedést, mert a letöltsi kulcsod már nem érvényes, ha újra rákattintasz...
Miért nem lehet egy lapon egyszerre kiírni, hogy mekkora egy fájl, milyen a formátuma és hogy elérhető-e egyáltalán az adott pillanatban. lol

ez az üzlet, olyan mint a kereskedelmi adók

Rendben. Úgyis az marad talpon, akit jobban szeret az olvasó. És az olvasó jobban szereti azt, aki nem rajta akar meggazdagodni, hanem kultúráltan reklámoz és nem akadályozza ezzel magának a felhasználónak a működését.

De ehhez idő kell.

Van egy kep arrol hogy egy S.T.A.L.K.E.R. gitarozik :D Eleg jo idotoltes :D Remelem a jatekban is benne lesz!

(Bocs az ekezetek miatt mert amerikai a laptop :lol: )

Jah. Nekem is kezd már elegem lenni a freemail-ből, mert amikor írnám az azonosítót bejön egy hülye reklám és nem írja :? . Próbáltam Mozilla Thunderbird-et használni, de az smpt kapcsolatot nem tudom beállítani sehogyse.

hispan1":v27yugss mondta:
Kiakadtam kicsit a világra tegnap, de igazam van: a külföldi, főleg amerikai lapoknál az a trend, hogy ha ráklikkelsz a letöltésre, akkor ezermillió lapon kell keresztül menned és ezermillió új ablakot kell megnyitnod (persze hogy sok reklámot megnézz), mire eljutsz a letöltésig, amiről még mindig nem tudod pontosan, hogy mekkora, milyen a formátuma, és ha vársz további 5 másodpercet, a letöltés elindul ... elindulna, ha nem lenne valamilyen error és nem kéne újrakezdeni az egész lépkedést, mert a letöltsi kulcsod már nem érvényes, ha újra rákattintasz...
Miért nem lehet egy lapon egyszerre kiírni, hogy mekkora egy fájl, milyen a formátuma és hogy elérhető-e egyáltalán az adott pillanatban. lol

Fizess elő és nem lesz reklám sem várakozás :P amerika ...

Az internet arról szól(na), hogy ha már megvetted az előfizetésed, akkor minden (ami persze legális) ingyen van. Lehet, hogy amerikában a sok m*rha bekajálja ezt, mert csak bepötyögi a hitelkártya-számát oszt'jónapot, de ez nálam és szerintem általában Európában nem működik. Nehogy már azért kelljen fizetnek, hogy megnézzek egy amúgy ingyenesen közzétett videót. Ha nem jön le, nem nézem meg, dögöljön meg a játék, amiről szól. Hisz elemi érdeke lenne hírdetni magát a videóival, ehelyett csak a szenvedés van vele. Hát akkor tehet egy szívességet a marketinges gárda, aki ebbe nem gondol bele...

A nagyobb portálok összegyűjtik a videokat, demokat, stb, stb... ez munka és ha sok videot/demot töltesz le esetleg exluzív bétatesztekben is részt szeretnél venni ezért fizetni kell... nekik is meg kell élniük valamiből.

Tudom, de úgy látszik, hogy a célzott, kultúrált reklámról még nem hallottak. Ha egy reklám zavar, soha nem fogok rákattintani, de ha megfelelően van elhelyezve, akkor talán még érdekelni is fog.

igen mert így maximum csak ideges lesz az ember tőle

én még nem, de volna egy fontos kérdésem: milyen enginet használ az új stalker?új xray vagy unreal 3?

Szintisztán a régi X-Ray-t, csak továbbfejlesztve. Grafikus motor így van már legalább 1 éves... ha jól rémlik 2005 december óta nem sokat nyúltak hozzá :roll:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul