Képek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Chello netnél úgy van, hogyha meghaladod a limitet (nekem Chello Classic van 30GB-ig) akkor egyszerűen belassul. Még soha nem értem el a határt, nem is akarom. 8) Bár akkor viszont nem használom ki maximálisan :?

Gamespy's Most Wanted
S.T.A.L.K.E.R 2007-en keresztül Gamespy legkörözöttebb játékainak a listájává formálta azt.

Több fejlesztésben levő év után, és még egy legutóbbi kirándulás az Ukrajnába is hogy magunknak azt játsszuk, még mindig nem vagyunk biztosak hogyan S.T.A.L.K.E.R. meg fog jelenni. Ez azok közül a vadul ambiciózus játékok közül az egyik, ami bármi tudott lenni, enyhén elképesztő Game-nek a Year anyag.

GameStar előzetese
A 03/2007-i Gamestar magazin új kiadása két nap alatt elérhető lesz Németországban és tartalmazza S.T.A.L.K.E.R.: egy alapos előzetesét Chernobyl GameStar árnyéka megengedték, hogy a játék majdnem teljes verzióját játssza ez saját iroda a kiadó nélkül, aki megvizsgálja a vállát. Az előzetes megnézi S.T.A.L.K.E.R jó és rossz oldalait., és végre adja azt Excellent minősítése, ami az előzetes miatti legmagasabb dicsérete.

Az előzetes szintén olyan jól, mint egy videó GameStarnek a S.T.A.L.K.E.R. kapcsolatos tapasztalatával tartalmaz új screenshotokat a DVD-N.

Most azt csak bogaraktól kell tisztítani, mondja Gamestar. Azt kivéve mi magabiztosak vagyunk, hogy S.T.A.L.K.E.R. a leglégköribb céllövő a műfajban.

Nem én fordítottam :)

Oblivion-Lost.de

Tibi ha nem muszály akkor ne ollózd ide ezeket a webes forsításokat! Szűrnyűek fogatlan Inkább az eredeti forrást :wink:

Egyetértek. Tibi: a webforditas.hu-t mindenki ismeri, én is azon szoktam ilyesmiket lefordítani, ezekkel csak az a baj, hogy további munkára alkalmatlanok. Oldalra kitenni így pl. semmit sem lehet.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul