Képek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jah, nekem is az tetszik a legjobban. Viszont az utolsó képen, ahol a szörny felmászik a folyosó végén a lépcsőn, érdekes, hogy a stalker alatt a narancssárga fényben ugyanúgynéz ki, mint az a kép, amelyiken vitáztunk, hogy rossz a kép vagy egy anomális.

AAAAA k.jók :D
Szerintem nem anomália, hanem egy picike optimalizálatlanság ^^

ps.: Miaz Tibi tart a téliszünet? :wink:

Isten ments, hogy kritizáljak, de tényleg kicsit el vannak maradva. Az rendben van, hogy nekem nem szólnak, hogy ha van valami, nem is kötelességük, de hogy az oldalt nem nézik meg időnként, hogy mégis mi van, az fura. De ők tudják.

Az első 4 szerintem kifefejezetten szépek, az összehasonlító képek meg tényleg kicsit illúzió rombolóak :)

Az összehasonlító képekkel az a bajom, hogy az eredetiek most készülnek, a Zónában meg ugye 2012-t írunk, tehát az jócskán megváltozhatott.
Grafikailag meg nincs értelme hasonlítgatni, mert annyira még a stalker sem szép...

Hát igen... pedig ha nem tesszük mellé könnyű rámondani, hogy fényképszerű :(

Minden játékot, így a stalkert is saját szépségében kell értékelni. Bár nem bánnám, ha egyszer eljönne az az idő, mikor tényleg a valóséggal kell összevetni egy játékot.

Ez igaz, a fotó sokkal sivárabban, annak ellenére, hogy reálisak. (rosszkor csinálták őket :P )
Folyton a realitáshoz hasonlítgatnak minden programot, mégha köze sincs a realitáshoz (BF2 harcrendeszer pl.)

Nos ezek tényleg lenyűgözőek. Olyan mások valahogy, mint az eddigiek. Talán a megvilágítás, nem tudom...
De kétségkívül szebbek is.

A 6. kép, amin a helikopter repül, az előtérben van két láb (vagyis annak tűnik).
Hol van az ember hozzá? Neem hiszem, hogy olyan magas, hogy beleér a felhőkbe :). Vagy valami átszerkesztett kép lenne.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul