Képek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Járj be órára.... nálunk sokszor ha tudod faszán az anyagot akkor sem mész át. Utolsó demonk biokémia:14-en vagyunk csoportban, 13db 1-es és 1db 2-es szültett. Tételhúzási kedvezmény meg csak 3-as jegytől van, szal most meg kell tanulnom a molekulák képletét is AAAAAAAAAAAA OMG FFFFFFFFFFFFFFFUKKKKKKK!!

De nem tudok ott lenni órán mert latinom van pont akkor, ez a baj. Mindegy.

A képek jók, csak kicsik :(

996x746-os felbontás tényleg nem nagy, de azért jobb mint a semmi. :)

Szerintem a decemberi kalendárium lett borzasztó, csinálhattak volna jobba ....

Hát szó, mi szó, nem a legszabb, már csak azért sem, mert egy kicsit szögletesek azok a kerek betűk...
Meg mostanában sok ilyen totál-katasztrófa képet látok: mindenfelé tűz és halott emberek. Ez lehet, hogy valami nagy anomália eredménye.

Volt pár ilyen kép, amin pl az erőmű körül lezuhant helikopterek, halott emberek, totál katasztrófa-övezet. Ebből szűrtem le azt, hogy esetleg valami nagy anomálisa jújthatta a taerületet, de lehet, hogy nincs igazam.

Nekem most valami nem tiszta: Pripjatyban a Lenin szobor ott fog állni a helyén, vagy le lesz rombolva, mint a mostani friss képeken? A régebbi ott állt a helyén.

Valószínűleg több Lenin-szobor is lesz vagy az eredeti lesz ledönthető.

pYura meghekkelte az üzenetemet :) lol

Azt én is néztem, nem lehet nem észrevenni. Olyan, mint ha a hullámlemez hőre meglágyulna vagy savmarta lenne, nem tudom.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul