Képek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Most már én is nagyon-nagyon bizakodó lettem. Ha ez tényleg ilyen lesz, akkor megérte várni.

Wáááá :) jáccani akarok ... mingyá előszedem valamelyik buildet. 8)

Öcsém pont a napokban kérdezte, hogy ha valami láthatatlan lesz, hoyag lövöm le? Erre mondtam neki, hogy a láthatatlan is látható szokott lenni :)
Igazam lett :)
Amúgy ez tényleg elég ütős kép :)

Jól néz ki ezekkel a világító szemekkel :D Még az orrát is bevilágítja vele ^ ^

De ez nem varázslat :D a kaja sem kell, hogy látszódjon benne :)

Most, hogy már snorkról is van kép be lehetne vágni a szörnytárba...

Sokmindent be lehetne tenni még, csakhogy vizsgaidőszak jön :(
Mondjuk következő félévben sok időm lesz, mert valószínűleg ókori keletből meghúznak és addig nem tudom, felvenni rómát, ergo lesz egy újrajárós félév (persze nem erre játszom, csak az esélyeimet latolgatom).

hispan1":3qw8lcoh mondta:
Sokmindent be lehetne tenni még, csakhogy vizsgaidőszak jön :(
Mondjuk következő félévben sok időm lesz, mert valószínűleg ókori keletből meghúznak és addig nem tudom, felvenni rómát, ergo lesz egy újrajárós félév (persze nem erre játszom, csak az esélyeimet latolgatom).

Phu az nem jó :( Lényeg, hogy ne könyveld el előre, hogy nem mész át hanem tanulj vizsgaidőszakban EGÉSZ NAP. Meglátod menni fog ha látják rajtad, hogy tudsz valamit...

Úgy nehéz tanulni, ha nincs miből és nincs mit :(
De azért én is arra játszom, hogy eztazt elolvasok és akkor majd valamit tudni fogok, remélem...

Az anyag beszerzése nálunk is sokszor probléma :? felsőbbévesekkel kell beszélni meg kolisokkal...

Ókori keletből azért vagyok ilyen biztos a végzetemben, mert egyrészt nem vagyok ott előadáson, másrészt 12 feladott könyből 2-t lehet beszerezni illetve a elolvasni könyvtárban. Ez persze a tanárt nem érdekli. Így érthető a pesszimizmusom...

Előbbi nem szempont az utobbi még pótolható... 12 könyv 1 tantárgyhoz?! Nem lehet hogy ugyanazt dolgozzák fel csak másképp?

Nem, sajnos nem. A dolog úgy épül fel, hogy nagyjából 1 előadás 1 civilizáció, és mindegyikről van egy könyv, vagy több is. Igaz, a könyveket nem kell betéve tudni, de nincs olyan összefoglaló tanköynv, mint például görögből. Ha lenne, nem volna gond.
Az, hogy nem vagyok ott előadáson, elg fontos szempont, mert ahány tanár, annyi módszer, és a keletes prof órái olyanok, hogy ha ott lehetnék és figyelnék, már meglenne a kettes. Így viszont más jegyzeteiből, kis sikerekkel rohanok az anyag után.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul