Képek / Videók

Jó bénán lő a manus. Éjjel sztem hangulatosabb csinálni, én megcsináltam nappal is meg éjjel is és nekem jobban tetszett éjjel. Meg Red Forest is, éjjel kizárólag lámpával éjjellátó nélkül baromi hangulatos, nappal már teljesen más a hangulata az egésznek, de persze úgy is nagyon jó terület, mert sosincs annyira világos.

kick":1le38axj mondta:
Jó bénán lő a manus. Éjjel sztem hangulatosabb csinálni, én megcsináltam nappal is meg éjjel is és nekem jobban tetszett éjjel. Meg Red Forest is, éjjel kizárólag lámpával éjjellátó nélkül baromi hangulatos, nappal már teljesen más a hangulata az egésznek, de persze úgy is nagyon jó terület, mert sosincs annyira világos.

csak engem mikor felküldtek a háztetőre hogy védjem meg a stalkerokat semmit nem láttam hogy mit kéne lőnöm de am tényleg hangulatosabb főleg ha van alatta dinamikus zene pumpálja az adrenalint rendesen:D

Ezen a videón behaltam :D főleg a StarWars bisztrózene az üt... de vajon ez vmi maker, vagy bug, vagy hiba? :http://www.youtube.com/watch?v=kv3yWdU5yOM&feature=related :lol:

a>

Az Nvidia 180.xx beta driver nagyon sokat dob a játékon.

Ez most kicsit off, de ha már lett említve a driver, én is feltettem a legfrissebbet, de ugyanazt csinálja, mint az előző: mivel a játékban DX10-ben nem lehet vonalsimítást állítani, a driverből erőltetetten állítok be kétszerest. Megy is a játék 1 percig, aztán kékhalál, az nv.dll (vagy micsuda, szóval a driver) végtelen ciklusba kezdett, stb...

Van valami megoldás a vonalsimítás beállítására?

ZED":3gtx14n6 mondta:
Ezen a videón behaltam :D főleg a StarWars bisztrózene az üt... de vajon ez vmi maker, vagy bug, vagy hiba? :http://www.youtube.com/watch?v=kv3yWdU5yOM&feature=related :lol:

sztem itt belekerultek 1 anomaliaba aztan porognek de az anomalia nem szakitja szet oket szoval BUG :D

Nekem tökéletesen megy, 8x elsimítás,minden beállítás magas,minden csuszka max.-on.
Semmi szaggatás.

Hmm... Akkor megint várok egy driver frissítést. Amúgy nálam is minden csúszka maxon, DX10, 1680x1050 és az alatt az 5 perc alatt, amíg nem száll el kékhalállal, nálam is akadásmentes akár 4x simításon is.

De kizárólag Vista sp1-en játszom az új játékokat. lövés1

A "kék halál"egyértelmű driver hiba.

Tudom, ki is írja, hogy valami nvidia dll fájl keveredett végtelen ciklusba. Mindegy, várok frisebb drivert aztán majd meglátjuk.

Sz'tem csontra szedd le a régit és úgy tedd fel a frisset.

most megint jött ki valami driver vagyis tegnap előtti én feltetem és jobb mint volt

2 érdekes kép cordon-ról nincs kerítés és tovább lehetne menni dar waley fele néz és láthatatlan fal is van ott.....

ss_marcell_10-29-08_18-38-06__escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_marcell_10-29-08_18-37-59__escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vissza
Top Alul