Képek / Videók

Hát azért "rendes" dx10 módban sokkal szebb... Amúgy én úgy tudom hogy ez valamilyen dx-opengl wrapper, tehát annyira gyors sem lehet.

Igen,onnan tudtam hogy reggel 6 óra van(a játékban),hogy a napsugarak miatt 5-10 fps-el ment a játék.

A nem látható napsugarakkal :)
Az első képen például DX10-ben ha szemben állsz a nappal, akkor a levegőben levő poron is látszik a napsugár. Tettem be én is ilyen képet emlékeim szerint... Páron itt is látszik, de nem olyan karakteresen, mint lehetne...

Csak egy apróság: Driver frissítése előtt javasolt a DriverCleaner.net nevű alkalmazás használata ami teljesen leszedi az előző drivert, így olyam mintha tiszta windows telepítésre tennéd fel az újat.

hispan":3v6b267u mondta:
A nem látható napsugarakkal :)
Az első képen például DX10-ben ha szemben állsz a nappal, akkor a levegőben levő poron is látszik a napsugár. Tettem be én is ilyen képet emlékeim szerint... Páron itt is látszik, de nem olyan karakteresen, mint lehetne...

Láttam a képet,elismerem,tényleg más,sokkal szebb
A napsugár és a napminöség beállítást csak közepesre tudtam állítani,mert másképp hibát jelzett.
1.5.0.7 ig müködött,1.5.0.8nál el sem indult a játék,megkavarta a wint is szóval teljes win újratelepítés következett...

Nem a patch,hanem a directx10 fájlok.Dxwebsetup-nál,catalyst-frissítésnél,stb.Eddig nem ismertem a kék halált,most alkalmam volt többször is látni.

hah pls delete the sys 32 file to reach the great easter eg blue screen of death

Hát így már értem... driverekkel nem szabad szórakozni... Egy olyan gép, ami nem képes a DX10-re, megsínyli, ha arra akarják kényszeríteni... (persze nem tudom milyen is az a gép)

Főleg ha azon a gépen XP fut... Ha valakinek dx10 kell, tessék Vistát használni!

Valamint a vista mellé egy Dx10-es kártya,hozzá megfelelő proci,valamint 4Gb ram,mert "read me"-ben azt olvasom xp-nél a minimum n,akkor vistánál 2n .Nem.A következő gépvásárlás win7-el lesz.

Vista (és win7) mellé nem kell erős proci, a régi gépemben egy 3ghz-s p4es proci volt, tökéletesen elég neki, Ramból is elég 2 giga, vagy 1 giga + egy kis readyboost, és a régi radeon 9600am is bőven jó volt hozzá. Amelyik játék élvezhetően futott xp-n az vistán is tökéletes volt.

Amúgy szerintem hiba volt DX9-es kártyával XP-n DX10-et erőltetni. Az a patch inkább XP-n dx10es kártyával való használatra lehetett "tervezve"

Csak az a kérdés,mire elég?A 9600 megjelenítette a a dx10 effekteket?.Nem eröltettem a DX10-t ,kipróbáltam. :wink:
(Egy kisérlet volt,megnézni,fut olyan game,amit Vistára irtak,futott!)

Nem, nem a DX10 ért váltottam anno vistára, de ami azzal a konfiggal elfutott dx8-9 ben xp-n az vistán is. És szerintem vándorlojunk át másik topicba ezzel, mert adminunk/modijaink mérgesek lesznek:)

Sempai":3bliidgn mondta:
Vista (és win7) mellé nem kell erős proci, a régi gépemben egy 3ghz-s p4es proci volt, tökéletesen elég neki, Ramból is elég 2 giga, vagy 1 giga + egy kis readyboost, és a régi radeon 9600am is bőven jó volt hozzá. Amelyik játék élvezhetően futott xp-n az vistán is tökéletes volt.

Amúgy szerintem hiba volt DX9-es kártyával XP-n DX10-et erőltetni. Az a patch inkább XP-n dx10es kártyával való használatra lehetett "tervezve"

ati 9600 ? p4 3ghz ? nemtom hogy mivel jáccotál vista-n de biztos nem valami komolyabb játék volt 1gb vistahoz meg felejtős

Team Fortress 2, Stalker, mind játszható volt. Amúgy lehet azt 1gigával is használni ha van kb ennyi readyboost aktiválva:)

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul