Kedvenc artifactod?

Kedvenc artifactod?

• Battery

Szavazat: 0 0.0%
  • Bubble

• Compass

• Eye

• Fireball

• Goldfish

• Gravi

• Yellyfish

• Kolobok

• Mama's Beads

• Night Star

• Shell

• Snowflake

• Soul

• Sparkler

• Wrenched

• Összes szavazó
    0
Csak rámondom.
Még ha te sem tudzs erről biztosat álítani akkor...

Én legalább hallotam erről valamit :) Mindegy... Teszteésre vár a dolog... Az a baj, hogy ha tálcára teszem a játékot, megáll, vagyis nem tudom járatni napokig csak úgy, pedig az lenne a jó (felmennék egy tetőre és ott várnék akármedig).

Próbáld meg a cheat modot ott fel lehet gyorsítani az időt és akkor másodpercek alatt htektet lehet haladni. :oops:

Szerintem a legjobb és kedvenc artifact-ok:
Szentjánosbogár : HP +6
----------------------- : RAD +3

Buborék : RAD -6

Aranyhal : RAD +3
------------ : WEIGHT +30kg

Ezek a kedvenceim mivel a Mama gyöngyei semmit sem ér, akkor a különféle anomália elleni relikviák helyett ott a SEVA suit. A 3 artifact-hoz sztem a legjobban az alap EXO ruha passzol (főleg, ha az életvisszatöltö izé is be van szerelve; így a HP relikvia és ez a fejlesztés együtt eléggé ütős).

stalker_cs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

..........a többi "ratyi" meg csak pénznek jó :D :D :D.

én meg így szoktam nyomulni:
1. szentjánosbogár
2. buborék
3.szem vagy láng
4. nyák
5. egyéb (általában állóképesség növelők)

Bejelentem, hogy tapasztalataim alapján NEM teremnek újra az artik a játékban töltött 1 hét után!
13 napnál járok, de egy sem termett vissza.

Anomáliák és artifact-ek

A Zóna tele van anomáliákkal, amelyek a fizikai lét olyan eltorzulásai, amik mind a játékos, mind a nem játékos karakterek (NPC-k) számára halálos fenyegetést jelentenek. Helyük nagyjából állandó a Zónában, jelenlétükre az úgynevezett anomália-detektor pittyegése figyelmeztet. Minél sűrűbben pittyeg a készülék, annál közelebb járunk az anomáliához, mely könnyen a vesztünket is okozhatja. Az anomáliák természetének kifürkészésére csavarokat is dobálhatunk beléjük, hogy lássuk, mi történne velünk ha mégis túl közel merészkednénk hozzájuk (a csavardobálás egyfajta utalás Andrej Tarkovszkij Sztalker című filmjének egyik jelenetsorára). A legtöbb anomália szemmel is jól észlelhető a levegő és a fény furcsa torzulásaiból kikövetkeztetve.

Az anomáliák hozzá létre az úgynevezett artifact-eket (relikviákat), amelyek olyannyira értékesek a tudomány számára, hogy megéri őket felkutatni a Zóna veszélyei ellenére. A játékban ezeket el tudjuk adni más Stalkereknek, vagy épp mi magunk is használhatjuk őket az övünkre csatolva. Ugyanis rendelkeznek bizonyosfajta előnyökkel, de hátrányokkkal is. (Például növelik a védőruhánk golyóálló képességét, de ugyanakkor sugárszennyezést is okoznak kis mértékben.) Az artifact-ek mindenfelé elterjedtek a Zónában, és elősorban anomáliák közelében fellelhetőek.

(a google segít kb 2 másodpercembe került )

am nehéz szent jános bogarat találni? Mert én 3at is találtam a vörös erdőben :D Egymás után lehet h csak szerencsém

Valaki meg tudná mondani hogy a yantari mobil labor mögötti bubi "újratermelődik"-e, és ha igen milyen hamar?

Igen, a labor mögötti mocsárban újratermelõdik. Nálam 7-8 játéknap volt.

Vissza
Top Alul