Kedvenc artifactod?

Kedvenc artifactod?

• Battery

Szavazat: 0 0.0%
  • Bubble

• Compass

• Eye

• Fireball

• Goldfish

• Gravi

• Yellyfish

• Kolobok

• Mama's Beads

• Night Star

• Shell

• Snowflake

• Soul

• Sparkler

• Wrenched

• Összes szavazó
    0
pedig detektor nélkül nem mész sokra ha relikviálra vadászol

hispan, a Vérkő képének parancsikonja:
ss_j_t_k_11-27-08_19-11-55__escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerintem add el sido-nak a cuccot mert nem sokat ér (vérkö) :D :D
A békuci az jó dolog nekem nem volt :cry: ugy vittem végig pedig hányszor hasznát vehettem volna :x

Nemfogom eladni. Mert aztakarom elérni hogy szinte ( vagy akár mindegyik ) relikviából legyen legalább egy darabom. Ebből csak 1 van, ezért szerintem nemfogom eladni.

És ezzel mi a célod csak a gyűjtögetés avagy felhasználás vagy csak + teher :D :D

Mondom eladáson kivül :? ezek szerint csak kitartás hm nem rossz lol2

de szerintem az iránytűt nem tudod eladni .... vagy igen ?

1.Jim azt feladat eladni.
2.Az iránytű nemcsak egy rakat pénz és kitartás +6. Segít megkeresni a relikviákat.

gtc376":14qyjd2y mondta:
1.Jim azt feladat eladni.
2.Az iránytű nemcsak egy rakat pénz és kitartás +6. Segít megkeresni a relikviákat.

egyébként tudom hogy le kell adni a vadásznál én azt kérdeztem hogy el lehet -e adni úgy emélkszem hogy nem..... a trader ablakban pirossal jelöli

Erre kiváncsi lennék én is(eladás meg relikvia keresés) de esküszöm felrakom a game-t holnap és kiproszálom :D

Iránytűt nem lehet találni csak úgy... sajnos... Annyit tudok mondani, hogy trader modban meg lehet venni (és az összes többit is, szóval ha valaki csak amiatt gyűjt, hogy meglegyen mind, akkor kár fáradnia).

A legfejlettebb relikviadetektorral és a relikviatérképpel amúgy az összes arti-t gyorsan össze lehet szedni iránytű nélkül is...

Snowfalke meb battery-n kivül minden megvolt. :D

Csak egyszer mentem végig a pályán aratni, de állítólag 1 (játékbeli) hét után újrateremtődnek, szóval lassan megint indulok :)

nekem két Buborékom van :P egyet kaptam a Stalkerektől - nemtom h h, mert sokáig nemmentemvissza a jutalomért, és akkor kaptam egy Sevaruhát és egy Buborékot. aztán a Katonai raktártelepen is találtam egyet :lol: :P

hispan":26xqoe4l mondta:
Csak egyszer mentem végig a pályán aratni, de állítólag 1 (játékbeli) hét után újrateremtődnek, szóval lassan megint indulok :)

Ez szerintem hülyeség.
Bár egyszer lehet kipróbálom hátha igaz

Vissza
Top Alul