Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Szerintem add el sido-nak a cuccot mert nem sokat ér (vérkö)
A békuci az jó dolog nekem nem volt ugy vittem végig pedig hányszor hasznát vehettem volna :x
Nemfogom eladni. Mert aztakarom elérni hogy szinte ( vagy akár mindegyik ) relikviából legyen legalább egy darabom. Ebből csak 1 van, ezért szerintem nemfogom eladni.
Iránytűt nem lehet találni csak úgy... sajnos... Annyit tudok mondani, hogy trader modban meg lehet venni (és az összes többit is, szóval ha valaki csak amiatt gyűjt, hogy meglegyen mind, akkor kár fáradnia).
A legfejlettebb relikviadetektorral és a relikviatérképpel amúgy az összes arti-t gyorsan össze lehet szedni iránytű nélkül is...
nekem két Buborékom van egyet kaptam a Stalkerektől - nemtom h h, mert sokáig nemmentemvissza a jutalomért, és akkor kaptam egy Sevaruhát és egy Buborékot. aztán a Katonai raktártelepen is találtam egyet :lol: