Jómunkásemberek topicja

Hát, a mai nap érdekes volt:
be voltam írva a helyi Tesco-ba diákmunkára a zöldség-gyümölcs osztályra. Gondoltam nem lesz probléma, volt már ott tucatszor. Mire odaértem volna az osztályra, jön a diákvezető hogy cseréljek a halpultos (ahova eszem ágában se volt soha jelentkezni) kollégával mert elvágta a kezét és nem lenne egészséges dolog nyúlkálni sérült kézzel a vízben. Nagy nehezen rábeszélt (nem mintha lett volna választási lehetőségem :D hiába mondtam neki, hogy nem vagyok valami baráti viszonyban a halakkal :D ). A legérdekesebb rész az élő ponty kifogása volt (főleg amikor az uszonyával telibe csapta a kígyózó sorban álló kedves vásárlókat miközben szedtem ki :D ). A legkellemetlenebbek talán az uszonyán lévő tüskék voltak, nem egy helyen szúrkáltak össze. Már nem tudom hányszor mostam kezet, de még mindig érzem a hal szagát dühös2 .

Gondolom,nem kiszúrásként helyeztek oda.
Az meg jól tetted,hogy a kellemetlenséget megosztottad a vásárlókkal is. :D

Persze, nem kiszúrásként tette.
Viszont ma megint ugyanaz történt mint tegnap, megint az elvágott kezű kollégával kellett cserélnem fal1 fal1 . Gondoltam kiszúrok velük, még itthon ragasztottam egy nagyobb sebtapaszt a kezemre hogyha netán megint át akarnak halpultba rakni, akkor azt mondhassam hogy tegnap megszúrta a hal tüskéje a kezem és begyulladt és nem kellene ilyen kézzel húst fogdosni stb., kapóra is jött a dolog, de a csávó nagy ívben le **** ta, merthogy nincs más diák, akivel ki tudná cserélni az öcsköst. Úgyhogy legközelebb karácsony előtt (ha lesz más lehetőségem is) biztos nem jelentkezek oda melózni.

Két év után ma visszamegyek a műanyaggyárba, kicsit úgy érzem magam mint mikor az első dolgozók visszamentek dolgozni az Erőműbe... :D

Fel a fejjel! Ahogy Ady írta: Dolgozni nem nagy vigalom sehol, de pénzt keresni azért lehet".

Lenyomtam 6 éjszakát hát nem volt egy majális, bár még van ma 1. :D És köszi Zsilin! :)

Pr0D1G7 !

Nem tudom ez a hirdetés csak nálam jelenik e meg a neved alatt ( úgyértem más is ugyanezt látja e ), de elég frappáns : Old Spice kollekciók Próbáld ki az Old Spice Danger Zone termékeket! A bátorság illata. OldSpice.hu :D

Úgy egyébként mit gyártotok, ha nem titok?

Nem irigyellek. Kicsit sem,ám azt gondolom,az ember fia szerencsés,ha van neki munkája.

Pr0D1G7 !

Én személy szerint becsüllek amiért visszamentél ! Gondolom oka volt amiért anno otthagytad, de tökmindegy mit gondol az ember vagy fanyalog vagy akármi.. az alkalmazkodás elsőrendű szempont. Felteszem nem volt más lehetőséged de ha mégis akkor is becsülendő. Álláspontom szerint sokan munkanélküliek azért mert nem azt a lehetőséget kapják amit elvárnak az élettől ( ami meg adódik azt meg nem becsülik). Természetesen ezt nem azokra mondom akiknek 50 km-es körzetünkben sincs munka.

Vissza
Top Alul