Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Hát, a mai nap érdekes volt:
be voltam írva a helyi Tesco-ba diákmunkára a zöldség-gyümölcs osztályra. Gondoltam nem lesz probléma, volt már ott tucatszor. Mire odaértem volna az osztályra, jön a diákvezető hogy cseréljek a halpultos (ahova eszem ágában se volt soha jelentkezni) kollégával mert elvágta a kezét és nem lenne egészséges dolog nyúlkálni sérült kézzel a vízben. Nagy nehezen rábeszélt (nem mintha lett volna választási lehetőségem
hiába mondtam neki, hogy nem vagyok valami baráti viszonyban a halakkal
). A legérdekesebb rész az élő ponty kifogása volt (főleg amikor az uszonyával telibe csapta a kígyózó sorban álló kedves vásárlókat miközben szedtem ki
). A legkellemetlenebbek talán az uszonyán lévő tüskék voltak, nem egy helyen szúrkáltak össze. Már nem tudom hányszor mostam kezet, de még mindig érzem a hal szagát dühös2 .
be voltam írva a helyi Tesco-ba diákmunkára a zöldség-gyümölcs osztályra. Gondoltam nem lesz probléma, volt már ott tucatszor. Mire odaértem volna az osztályra, jön a diákvezető hogy cseréljek a halpultos (ahova eszem ágában se volt soha jelentkezni) kollégával mert elvágta a kezét és nem lenne egészséges dolog nyúlkálni sérült kézzel a vízben. Nagy nehezen rábeszélt (nem mintha lett volna választási lehetőségem