Jómunkásemberek topicja

Igen, az én 37 kg-mal, meg 150 cm-mel, egyértelmű, hogy én vagyok az. :)

37 kilo vagy???? 150 centi????? hany eves vagy mind ehhez???? 8??? mert ha 15 eve felett vagy akkor azonnal fordulj orvoshoz sulyos anorexia vagy bulemia veszellyel. szoktal hanyni??? mert akkor bulemia. ha nem akkor anorexia :D :D

Jó munkásembörnek lenni nem egyszerű mulatság mai napság,hiszen hiába akarnál te bizonyítani,bizony a munkádra nincs szükség,vagy soha nem kapsz megfelelő lehetőséget,hogy kitörj,vagy ha kitörő teljesítményt és eredményeket produkálsz,akkor nem is figyelnek rád,mondván,ez úgy is munkaköri kötelmeid közé tartozik. Avagy ha sikerült kitörnöd,jó is vagy,és okos is,hozod az átlagon felüli eredményeidet,sőt a főnökeid is akceptálják ezt,akkor még ott van a ránk oly jellemző magyaros irigykedés, meg a "dögöjjík még á szomszíd kácskíjjé is!" effektus... Ez a ma Magyarországa. Sikerült mélységesen mély morális és etikai válságba taszajtani a társadalmat. Nem tudom,másutt miként mennek ezen dolgok,lehet máshol sem jobb. Azonban itt élek,és ezt kell megtapasztalnom,sokszor testközelből is....
Aki mást állít,az mást állít. Annak sokkal jobb lehet,vagy óriási szerencséje,esetleg egy paralel dimenzióban létezik.

Ahány helyen megfordultam eddig szinte mindenhol azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ember csak saját magával foglalkozik, a munkatársakat meg leszarják magasról. A pék a cukrászt, a zöldséges a szárazárust, a bejelentett melós a diákmunkást, stb.). Persze volt egy-két kivétel, de csak nagyon elvétve.

EDIT:
Tigris: kezdelek NAGYON irigyelni :D :D .

Nem szoktam hányni, cigizni, inni, csajozni. Jól van, az utolsót igen. :D Nem vagyok se anorexiás, se bulemicsodás, csak nem szeretek zabálni. Nem vagyok az a mindenevő fajta. Valószínüleg azért, mert anyám szarul főz. :) Lehet, hogy galandféreg. :D

latod en se csinalom a csajozast kiveve, megis vagyok 187 centi 62 kiloval. eszek mindent de nem latszik meg rajtam :D egyszeruen lepattogom magamat. mozogja es egyel rendesen!!!!!

KönigsTiger":2811jlmh mondta:
latod en se csinalom a csajozast kiveve, megis vagyok 187 centi 62 kiloval. eszek mindent de nem latszik meg rajtam :D egyszeruen lepattogom magamat. mozogja es egyel rendesen!!!!!

ez rám is igaz , de olyan 70 körül , az idális súly meg 90- lenne :D , de így a jó legalább nem kell vigyázni hogy mikor ezsek meg mit .

jó emberek akkor nyáron összejövünk valahol és enni fogunk , egész nap :D

Sok én van itt látom! :D

(tommyking9228 vagyok)

Ja nem,én kondiba járok azért vagyok ennyi. Nem vagyok egy zsírszalonna.Tévedés ne essék. Rendőr suliba járok.

Vissza
Top Alul