iWiW

nekem van msn-en 1 gyerek aki ukrajnában lakik és stalker fan és magyarul beszél (is)

sztem legyen magyar-ukrán közös iwiw. :) jim beszélnél a sráccal hogy benne lenne-e meg azt is légyszi hogy vannak-e ukrán stalker fan haverjai! köszi!

ki van benne egy ilyen közös iwiwben??

Nightwatch ha van felesleges pármilliód, meg is lehet csinálni... De akkor már legyen rögtön össz-Európai iwiw...

Persze de ha már felhoztad, ez a recept csak régen működött, manapság már a regisztrációk java reklám célokból jön létre, cégek, fan clubok, külföldi személyek profiljai vannak száp számmal fent...
Igazság szerint azért vagyok nagyon dühös, mert folyamatosan változtatnak a rendszeren, egyre roszabb, és közben nem ez lenne a feladat, hanem pl törölni az összes reget, ami nem egy konkrét személyről, valós emberről szól. De ezt meg nem csinálják...

Egyre lassabb sztem nem csak nekem és annyi baromság van rajta hogy az már fáj... Mindig ujítják a szerverét össze vissza mindent csinálnak, de arra nem gondolnak hogy a felhasználoknak tetszik-e jó-e....

Pontosan erről van szó...
Most is kitalálták az 1024-es szélességet, gyerekes, ősrégi dolog ez, sokkal jobb volt relatív szélességen... De most, kb már egy 1280-es felbontást használó embert is zavar, nem hogy engem, aki 1680-ban a fél monioron a nagy fehérséget nézi... És komolyan nem tudom, mi értelme volt összenyomni...
De itt van az apróhírdetés, egy csomó felesleges keresési funkció, videó-lehetőség, megannyi vacak, amik mind lassítják...
Vagy sürgősen fordítanak a politikájukon, vagy előbb-utóbb beleun mindenki.

szerintem már most beleuntak sokan a lassúságba,értelmetlenségbe csak lusták az emberek végigverekedni magukat azon az úton aminek a végén végre sikerül megszüntetni az iwiw accountukat... énis ilyen ember vagyok .F

Igen ez lehetséges... Én anno a myvip-el voltam így, valaki meghívott, megláttam, mekkora trágyadomb, aztán 2 hétig tartott töröltetni magam...

én megprobáltam 3-szor töröltetni magam myvipen de valamiért nem engedi :?
mondtam ezt vmi moderátornak erre azt mondta hogy akk ne akarjak lelépni a honlaprol...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul