iWiW

Na igen, nekem is ezt mondták, és akkor fel kellett, hogy hívjam a figylmüket az adatvédelmi aggályokra és akkor lám töröltek...

Én viszont nem szeretem, ha regisztrálva vagyok egy olyan helyen, amire nem figyelek/utálom.

hispan1":1uppqwci mondta:
Ez néha nálam is van, de legtöbbször egyszerűen csak ajax errort kapok...

az nekem is van meg van mikor be sem tudok lépei addig tölti (4mb nettel)

Lassú az egész...

És mint látjuk, lehet akár 60.000.000 embert is zökkenőmentesen kezelni (facebook), az iwiw meg alig 1,5 millióval alig bír...

Tényleg az van, amit az sg tegnapi cikkéban olvastam: mióta a T betű megvette az iwiw-et, azóta csak rontanak rajta. Egyetlen pozitív dolgot még nem műveltek ott, mióta regelve vagyok (eelenben kiakaszt, mikor 1024-re húznak össze egy addig relatív oldalt, nem tud 1000-nél több ismerőst listázni, stb...).

szal lassan kezdi elveszteni az értelmét az oldal...több a reklám mint a regelt használó...
azért csinálták egyszer okos kedves emberek h megtalálják egymást az emberek rajta, de hogy találjak meg valakit ha be se tudok lépni ( nálam is 4mb-es net ) , vagy a keresőnél beáll az egész böngésző? :x

De az egészben az az érdekes, hogy - gondolom - a fejlesztők mindenhonnan ezeket a visszajelzéseket kapják. Most vagy nem érdekli őket, vagy nem is jut el hozzájuk mindaz, amit az emberek mondanak. Mindkettő elég nagy baj.
Véleményem szerint most van abban a stádiumában az oldal, hogy ha változtatnának, még simán menthető lenne, de ha így haladnak tovább, a népszerűsége hanyatlani kezd.

engem már nem is érdekel az egész szal nem éri meg az áramot se hogy kínlódjak vele.... szerintem ez már inkább reklámozási céllal működik

ja persze :D

Nightwatch felhívnám a figyelmedet a Szabályzat B.3. pontjára:

B.3. Rendszeres flood tevékenység, illetve rendszeresen sok felesleges hozzászólás küldése esetén a moderátorok előbb figyelmeztetésben, majd végleges kizárásban részesíthetik a felhasználót.

Vissza
Top Alul