Internet böngészők

Milyen böngészőt használsz?

• Mozilla Firefox 2

Szavazat: 0 0.0%
  • Mozilla Firefox 3

• Mozilla Firefox 4

• Google Chrome

• Internet Explorer 6

• Internet Explorer 7

• Internet Explorer 8

• Internet Explorer 9

• Safari

• Opera

• egyéb

• telefonos böngészőt használok

• Összes szavazó
    0
Nekem is nagyon bejön gyors és jól kezelhető gyorsindítás tetszik a legjobban. Jah még torrent kliens is van benne :D

Nekem felajánlotta x86 és x64-esen is :D érdekes a x64gyest feltette rögtön mert azt írta rá h fontos frissítés :D

Közben végre eltemették az IE6-ot :D
ie6_buried_300px.jpg

http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1602&ref=hl

netbookora feltettem ezt a chrome-ot és pozitívan csalódtam benne , kb 1 óráig teszteltem ,de érezhetően gyorsabb mint mr róka , igaz az nem tetszett , hogy a könyvjelzők között nem lehet scrollozni hanem azzal a lefel mutató izével lehet haladni , ami mondjuk touch pad-al nem a legjobb de na jó program lett ez meg tán ma jött ki valami új verzió is.

vic":14mesu8s mondta:
http://ipon.hu/utils/Opera_10_angol

http://ipon.hu/utils/Opera_10_magyar

Hát ha valakinek kell és még nincs meg neki :D de gyors lett azt meg kell hagyni :D

ez egy nagy rakás xar mán bocs , gyors ??? hol élsz te ? no meg mi az már hogy nekem kell utánanéznem hogy kell importálni a könyvjelzőket meg a jelszavakat , most operá-ból írok , de eggyáltalán nem tetszik.... ér fogyaszt ez 131mb-t :) ? majd megnézek valami youtube videót hogy az alatt mennyit eszik . A firefox meg a google chrome ott hagyja sebességben mind memóriafogy asztásban , ja és egyszerűségben is , mer hogy ezt nem látom átt azi biztos. Szal ez nálam megbukott... #B

Elsőre az vót :D. De már nekem sem az igazi :D. Le is váltottam vissza Chrome ra mert pl routert nem tudtam belőle frissíteni se h sem :S.
Nekem 250 mb fogyasztott :D:D

amiket ide írtok agyrém...1 bites júzerek. a chrome sandbox ban csinálja az egész művelet sorozatot, így több apró folyamatot indít el ami külön-külön eszik elenyészően kevesebbet a foxi hoz képest. amíg a html5 -ra és a css3 ra nem állnak át a fejlesztők addig 100-150 mega alá nem esik a memória fogyasztás egyiknél sem. ennek egyetlen oka a nagy állományok, valamint a flash alapú lejátszók, amik "eszméletlen" méretűek és rohadt nagy buffer kell nekik!

kigyütt a rókához egy frissítés azóta netbookon a farmwille közben a flashplayer fogja magát és összeomlik... pc-re valszeg nem engedélyezem a frissítést.

azt én is néztem :) egyenrőle tesztelják csak a teszterek meg a bevállalósak :) kijön ez úgyis hamarosan.

edit: azokat az addonokat is működésre lehet bírni... valahol olvastam.

Bizony, le kell tölteni az Add-on compatibility reportert és működni fognak az addonok.(Már amelyik, a grease monkey fura dolgokat csinált)

Mióta felraktam a Firefox 3.6.7-t,minden link megnyitása előtt ezt írja a web-cím helyére az oldal betöltése előtt:
easycapture1r.jpg

Miért?

feltettem én is ,de ilyet még nem csinált

Vissza
Top Alul