Internet böngészők

Milyen böngészőt használsz?

• Mozilla Firefox 2

Szavazat: 0 0.0%
  • Mozilla Firefox 3

• Mozilla Firefox 4

• Google Chrome

• Internet Explorer 6

• Internet Explorer 7

• Internet Explorer 8

• Internet Explorer 9

• Safari

• Opera

• egyéb

• telefonos böngészőt használok

• Összes szavazó
    0
Ne az eredeti munkamenettel indítsd újra sosem. EZ a titok, néha nekem is csinál ilyet, ha a korábbi ablakokat akarom visszaállítani.

hispan":3srjboiu mondta:
Ne az eredeti munkamenettel indítsd újra sosem. EZ a titok, néha nekem is csinál ilyet, ha a korábbi ablakokat akarom visszaállítani.

asztali gépen ezzel nem volt probléma , laptopon sem , én azt is el tudom képzelni , hogy akármelyik weboldal kicsit rosszul van megírva , és az teszi gajra .

eddig sikerült visszaállítania az éppen futó folyamatokat szval érdekes. amúgy meg igen lehet az oldal kódjában olyan ami miatt kiakad a dolog javascript runtime meg ilyenek.

Azért találják ki, mert ha pl az egész OPrendszer fagy, akkor ez egy jó dolog. Amúgy többnyire tényleg visszaüt.

Chromot gyűröm most, meglepetésemre gyorsabb, mint az FF. Laptopon szoktam fagyasztani flessel a foxit, na akkor ott minden fagy, chrome meg le tudja állítani csak a beépülő modult vagy csak a fagyott lapot. Nagyon stabil.

nekem a FF mindig összemlott most ezektől a hóesős animációktól amik pár honlapon voltak láthatók...nem bírtam :D

Állítólag még nincs kész a kritikus rés javítása, de én is megkaptam ezt a tapaszt.

MÁS: A jelenlegi szavazás eredményeit kimentve újra kéne indítani a szavazást, mert szerintem sokat változott a kép. Benne vagytok?

Nem nyúéok a választékhoz, csak resetelem a dolgot. No akkor, hogy az utókor is lássa:

2010 elején így zárult a második kör:

Internet Explorer 6 0% [ 0 ]
Internet Explorer 7 0% [ 0 ]
Internet Explorer 8 4% [ 1 ]
Mozilla Firefox 2 4% [ 1 ]
Mozilla Firefox 3 69% [ 16 ]
Google Chrome 17% [ 4 ]
Safari 0% [ 0 ]
Opera 4% [ 1 ]
Egyéb böngészőt használok 0% [ 0 ]
Összes szavazat : 23

hmm az a 3.6 tetszik , a könyvjelzőket is könyebb elérni , meg gyorsabb.

Én Internet Explorer 1.0-t használok. Olyan vizuális élményben van részem, ami másnak csak álmában... :lol:

Vissza
Top Alul