Internet böngészők

Milyen böngészőt használsz?

• Mozilla Firefox 2

Szavazat: 0 0.0%
  • Mozilla Firefox 3

• Mozilla Firefox 4

• Google Chrome

• Internet Explorer 6

• Internet Explorer 7

• Internet Explorer 8

• Internet Explorer 9

• Safari

• Opera

• egyéb

• telefonos böngészőt használok

• Összes szavazó
    0
Most perpillanat Avant Browsert, de szoktam Firefoxot, IE 6-ot és 7-et is, attól függ melyik gépet használom és hol :roll:

mozzila a legjobb és nem is lesz nála jobb :lol: :lol:

Nekem legrégebbi működő gépemen az van :) néha anyum használja passziánszozni :wink: (mármint a gépet)

Gatyamatyi":37uplc80 mondta:
ki használ IE-6-ot? :evil: :shock: :D

Én azt használok. Egyrészt nekem soha nem volt vele gondom, olyan meg nagyon ritkán volt, mint amiket ti írtatok (vírus spyware stb.). Másrészt net így is elég gyors (4-5 Mbit/s), szóval a sebességgel se volt gondom.

Raktam ki a szavazóba ,,Egyéb böngészőt használok"lehetőséget is...

én nekem meg csak gondom volt vele vírusok felugó ablakok blokkolás után is az ie7 az 1 fokkal jobb de még az sem tökéletes

szerintem a mozila messze a legygorsabb böngésző

na én is belőttem a szálakat 10 re állítottam és bakker tényleg gyorsabb a töltés valamint a legjobb az iwiw ajax rendszere alatt is lehet vissza meni meg megszakítani az oldalletöltést...fasza :wink:

Jééé, kipróbáltam mégegyszer, és télleg működik! eljen . Bár a freemail nem valami kompatiblis az FF-el :F . Egy részét soha se tölti be az oldalnak :D .

akor nem buherálom meg mert így is gyors

Én is sokat használtam de most a foxi jobb (kevesebb hibaismert) meg ezek a cuccok tényleg jauk hozzá :wink:

Vissza
Top Alul