Interjút készítene az RTL...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Sziasztok.Forgatás helye,ideje:most csütörtök délután 2orakor Budapest,Műegyetem(Főépület)Szerintem mindenki jöjjön ide legkésőbb fél 2re.Megközelités:4-es 6os villamossal a Petőfi Hid megállonál kell leszállni vagy pedig a 7es busszal a Szent Gellért Tér-i megállonál mivel a Műegyetem a két hid(Petőfi és Szabadság Híd közé esik)

Szeretettel várunk.

Ha valami probléma van akkor itt a számom hátha tudok segiteni:0670-608-1923

igen valoban jo volt.Bár sajnos NightWatch nem jöhetett be mivel nem volt 16 igy kimaadt a Reaktor élményből de szerintem kárpotolta a riport a dedikált könyv és a beszélgetés Aszodi Attilával:):)Sajnos nem tettek kivételt most az egyszer mivel ezek nagyon szigori szabályok amiket betartanak.

az rtl klub honlapján megtekinthető lesz.Most néztem még nincs fent de szerintem egy orán belül vagy max holnap már láthato lesz.Most holnap utazok el ugyhogy 1 hétig nem leszek.Nem szivesen mondok ilyet de talán még jo is hogy nem jöttek el csak mi ketten voltunk ugyanis eléggé rövidkére vágták az egészet mivel elgalább még azt belerakhatták volna amikor 1-1 kérdést tettünk fel Aszódi Úrnak.Én speciel azt tettem fel hogy:Ön szerint az emberiségnek szüksége volt erre a balesetre hogy ovatosabban bánjon az atomenergiával?Már nemtudom speciel mit válaszolt rá mert ugye a riportba nem rakták bele Nightwatch pedig valami számitásos kérdést tett fel.A pár képet amit csináltam 2-3 darab lehet hogy még ma felrakom.És majd csinálok a dedikált könyvről is egy képet.

na már fent van az oldalon itt a link.

http://www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/39:7055

Nemtudom valaki le tudná e "lopni" a felvételt mivel én is ugy tervezem hogy max telefonnal veszem fel és feltöltöm máshova is hogy más is meg tudja majd nézni.A szellemes riport fog elindulni de gondolom mindenki megtalálja ugyanis Csernobil Megszállotjai néven van a video.

hu gyerekek bár rövid de ha nem most nézem kb 6odjára akkor egyszerse:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.......nekem nagyon nagy élmény volt.Azért persze sajnálom hogy nem voltunk többen mert gondolom mindenki szivesen szerepelt is volna.Még arra gondoltam a forgatás közben hogy meg kéne emlitenem a többi embert is aki eljött volna meg a hardwired oldalt de lehet hogy ugyis kivágták volna hisz még itt mikor nálam forgattak felvették ahogy kilépek az ajton a lenti kapun ahogy elmegyek egy irányba s ez mind mind kimaradt mert persze a műsoridő véges.............na mindjárt szurom/linkelem be a képeket.......a 2 video elég sietős tehát csak valamikor bekapcosltam meg ki aztán jovan mert ugye oda kellett mennem Forog és tessék....nem nagyon volt idpm videozni igy inkább fotoztam bár azt se tudtam sokat csinálni.........
240420081118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

240420081119_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

240420081120_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

240420081121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

de ezt nehogy ugy érezzétek hogy csak én és Nightwatch csináltuk ez közös project-nek számit(legalábbis számomra).Hülyeség lenne azt mondani hogy én és NightWatch vagyunk a fő mukik csak mert mások nem jöttek el.Nem erről van szo:):)Számomra ez egy közös project melynek TI is részesei vagytok még ha nem is tudtatok megjelenni:):)

vicces lett volna ha a priboi-t tolod a video alatt, mer ugye a prof is beszél róla, hogy sokan sajna úgy képzelik el a zónát mint egy széthalt övezet. passzolt volna a képvilág. na de majd máskor... :)

jók a képek a STALKER zene az elején elég hangulatos, de csak én érzem hogy ebben a 4 percben téged v. minket mint fórum látogatókat megszállottként kezelnek!? de most komolyan... kész vicc hogy ekkorára vágták és még hülyeséget is mondanak... Mondjuk ez mehetne a vicc topicba is, "22 év múlva megjelentek a Csernobil rajongók" lol2 Hát már 1 ideje érdekel sok mindenkit... 60 tag? Csernobili klub? Mióta bekövetkezett a baleset azóta van elég sok oldal ahol erről lehet olvasni ill. fórum v. chat formályában beszélgetni... Akkor most az a többi ember Csernobil megszállott? vicces... hát igen a média eléggé **** (ide lehet képzelni bármit)... na de ez csak saját vélemény...

lehet az iwiw-re gondol-t mert ott van 1 klubb..... én mentem volna de elfoglaltságom miatt nem tudtam...... (mondjuk jobban jártam volna mert már 2 naja alig birom mozdítani a bal kezemet :cry: )

volt egypár túlzás a végleges riportban, ilyen például ez a "Csernobil mániákusság" megnevezés is, meg az is hogy kiszámoltam az utóhatását ( nem lehet kiszámolni). De ilen az élet és a média, legalább nem ferdítettek rajta durvákat és nagyon jó élmény volt! :lol:

Hát igen, a ,,csernobil rajongók'' megnevezésen kicsit én is meghökkentem... Ki képes egy balesetért rajongani? :? Ide inkább a ,,csernobil iránt érdeklődők'' vagy valami hasonló illett volna...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul