Interjút készítene az RTL...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Közeleg a csernobili baleset évfordulója, az RTL (Fókusz) pedig riportot fog csinálni olyanokkal, akiket érdekel ez a téma és foglalkoznak vele. Ez tulajdonképpen egy felhívás, a szervező Tóth Ferenc, a további tudnivalókkal kapcsolatban őt keressétek a feco85@freemail.hu címen vagy itt.

majd ha lessz videó akkor feltöltitek ide is valhogy :)

mindenképpen megkérdezem hogy kaphatok e majd egy másolatot belőle és majd valakivel átdolgoztatom hogy fel lehessen tölteni ez még csak egy felhivás hogy akit érdekel az jelentkezzen nálam mert előbb emberkéket kell gyüjtenem akiket érdekel Csernobil ugyhogy előbb azokat a jelentkezőket várom akik szeretnének szerepelni.

már hogy értve?Nem kell semmit csinálni.Aki el akar jönni szerepelni az eljön és kész.Mittomén megkérdeznek téged hogy mért érdekel Csernobil mi érdekel a tudományos része a sugárzás vagy a lehangolt szomoru hely látványa ilyesmi.....ha mondjuk ki is vágysz oda akkor azt is megkérdezik mért vágysz oda.........Elsősorban akit érdekel egy teljes nevet kérek valamint egy települést pl Kiss Gergő Tapolca és max egy e-mail cimet hogy akit érdekel tudjam értesiteni mihelyst tudok helyszint és időpontot de majd ugyis beirom ide is......

a stalkerek táborát támadják a banditák, csak kéne 1-2 golyó fogó, engem már felvettek :D
(bocs de ezt muszály volt...)
de most komolyan minek kérdezgetnek embereket Magyarországon mikor inkább kimennének szétnézni meg megkérdezni 1-2 környékbelit? már most nem a prypjat-i lakosságra gondolok (ami nincs) hanem kb. 50km-re lévő-eket

gondolom azért mert a lakosok is mondták már hogy ugymond elegük van azokbol akik mindig kimennek oda és emléket akarnak nekik állitani meg riportot akarnak velük késziteni.Amugy mondta a riporter hogy pár éve probáltak kijutni de valami miatt meghiusult........az ott lakok nyugodtan szeretnék tengetni hátralévő meglévő napjaikat hisz azért költöztek oda is vissza mert nekik már mindegy és inkább leélik ott a sugárszennyezett helyen az életüket mint hogy valahol uj lakásban tengődjenek.........amugy pl az egyik Csernobilrol szolo dokumentum filmet letöltöttem és ott Szlavuticsban is jártak a forgatók és megkérdeztek pár embert mondták hogy nagyon jo város sok szorakozási lehetőséggel meg stb.........elsősorban először irja meg mindenki hogy ki jönne a forgatásra.....mert össze kell irnom az emberkéket és minél többen vagyunk annál jobb

esetleg én..... lehet de ha lehet akkor estére mondom a tutibiztos választ :wink:

DualFilter":5hqphefy mondta:
a stalkerek táborát támadják a banditák, csak kéne 1-2 golyó fogó, engem már felvettek :D
(bocs de ezt muszály volt...)
de most komolyan minek kérdezgetnek embereket Magyarországon mikor inkább kimennének szétnézni meg megkérdezni 1-2 környékbelit? már most nem a prypjat-i lakosságra gondolok (ami nincs) hanem kb. 50km-re lévő-eket

Amugy ha megtudnám hogy kimennének azonnal megprobálnám "BENYALNI" magam hogy engem is vigyenek:):)De majd azért rákérdezek hogy tervezik e a jövőben hogy kimennek-e.Amugy mondta a riporter hogy tervezték csak meghiusult.Viszont örülök hogy tud segiteni már olyan szempontbol hogy olyan utazási irodát tud ajánlani amely szervez oda utakat.Ezekről én is hallottam viszont nem találtam roluk infot pl nem találkoztam "csernobilroadturist.com" vagy hasonlo oldal névvel XDXDXDXD .Amugy én kocsival tervezek kimenni mivel akkor annyi időd van megnézni és azt amit akarsz nem vagy korlátozva.Azért nevettem mikor anyám is mondta hogy kijönne velem mert tudtam hogy ő biztos ilyen utazási irodával tervezi én meg (hát egyedül nem)de valakivel kocsival kimennék.Az autom megvan hozzá csak kéne valaki aki tud ukránul meg engedélyek netalán tán 1-2 potkerék tartalék benzin meg miegymás:):):):):):):)bár igy belegondolván még talán azt se bánnám ha utazási irodával jutnék ki oda mindegy csak a lényeg hogy még azelőtt mielőtt megkezdik az uj szarkofág épitését.........mert akkor már nem lesz ugyanaz.............

csak úgy engednek be a zónába, magánszemélyt nem :S

pripyat.com-on vannak az "utazási irodák" ---> a túra Kijevből indul, és kb fejenékt 8-10ezer ft, amit símán megér. kb 10 helyen álltok meg, köztük pripyat is, ahol 1 órás nézgelődést engedélyeznek. erőműhöz is elmentek, de csak kerítésen kívül, meg a főépületben van kb fél órás mesedélután... utána még 1-2 falu visszafelé, és irány haza.

akkor ugy kéne hogy aki tud ukránul annak meg kéne szerveznie és aki akar menni az annak az illetőnek adja oda a pénzt aki szervezi.Amugy Dezodor te a riporttal kapcsolatban mit mondasz?érdekelne?felirjalak?
hát azt nemtom magánszemélyeket engednek e ki ha igy van ahogy mondod....................youtube-on is látni egy két videot akik bár ukránok de kimennek és nem hiszem hogy azért mert az ő hazájukban van ez a helyszin és ugymond ők mivel "hazaiak"bemehetnek.Legalábbis nem látok a videon semmit ami arra utalna hogy tudósok(jo bár ezt külső szemmel ugyse nagyon lehet megmondani)de szerintem ezek nem tudosok.Az meg egy dolog hogy van náluk doziméter mivel (ugy tudom)mindenki aki odamegy akár tudos akár nem kötelező hogy legyen nála kivéve a ma is ott élő visszaköltözött emberek:):)

http://www.youtube.com/watch?v=SWhCDITepvU

http://www.youtube.com/watch?v=enSoipINKRs

figyeljetek, meg lehet szervezni, Szlavuticsban,Csernobilban is vannak külön kirendeltségek turavezetőkkel. Ha gondoljátok és mondjuk egy 45 fős buszt megtöltenénk akkor elosztanánk az árat és egyből megérné midnenkinek.
Ismerősöm kicsit tud oroszul, énis elkezdtem külön ezért, hogyha egyszer odakerülök akkor értsem őket. Ezt kéne megbeszélni, hogy ki akarunk-e menni, vagy nem.
Ha ki akarunk menni, akkor le lehet szervezni a szállást és az ebédet Csernobilvárosban. Ha valaki kíváncsi az ottani körülményekre, az keresse meg a fansite-on a Bme-féle expedíció felvételét, ott lehet látni az ottani helyzetet. Szerintem ahhoz képest elég jók a körülmények, hogy a Zónáról beszélünk....

Ezt kéne megbeszélni, ki akakrunk-e menni vagy nem...

én biztos hogy benne lennék akármikor mennénk leszarnám ki mit mond bocs de erre mennem kell:):):)csak ez a kérdés ki szervezné én tuti benne vagyok mármint hogy mennék.Igyis most szervezem ezt az ember gyüjtést és hát még sose szerveztem semmit nem kis felelősség.Amugy Nightwatch:Riport érdekel?Felirjalak?

Nyugodtan írj fel megköszönném, részleteket elmondanád? :lol:
a kiutazásról.Én mindenképpen műszerekkel mennék, most készülök készíteni egy "dolgozatot" amit nagyban megkönnyítenének helyi mérési adatok. Persze nemcsak azért megyek, hogy a hűtőcsatornánál mérjek 10 méterenként.
Ezt meg kéne beszélni kinek mi a véleménye erről a témáról írjatok róla mit gondoltok légyszíves!

nha akkor tudtommal már 2 fel vagyunk írva :wink:

te nem tudsz valami konkrét dolgot erről az interjúról? én csak annyit, hogy valami rtl-es dolog... valami info erről az interjúról?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul