inGame: Képek/Videók

Metro barátom egyébként meg nem és szerintem meg az a pár kép ami arrol a pályáról van inkább hasollít arra ami singlibe van nem a multiban az elnevezés meg kit érdekel.

De hát Jim, ez a pálya a videóban a Military Warehouse, az az falu, ahova a Freedom trader küld el kinyírni a Bloodsuckereket, és ad jutalmul egy Crystal artifactot.
A desolated village az pedig multiplayer pálya, a singlében nincs benne, de ha neked mind1 hogy hogy hívják, hát akkor ahogy érzed.

ha voltál a desolated village pályán, akkor láthattad, hogy az nem így néz ki... mivel az a dark valleyből a dark escape pályára vezető úton volt... csak kivették és multipályaként rakták vissza (de könnyen vissza lehetne rakni a singlebe, csak nem lenne rajta semmi alife... )

szntem zárjuk le a témát. a videó a military wh pályán készült és kalap.

de most mér? nem voltál még itt? nem voltál a military wh-n? na mind1 részemről lezárva, a probléma megoldódott, és megyek vissza moddolni. brb

hmmm...
ez az első alkalom h az a-life a szemem láttára ennyire életszerü helyzetet produkált :wink:
kérem szépen stalkerben annyira minden a realizmus felé tendál,hogy ezt már kedvenc dokink se hagyhatta szó nélkül és izgalmában rájött a szapora :lol:

csak az én tiszteletemre,ugyhogy muszáj volt gyorsan lőnöm egy screenshotot

hát nem édi? :D

ss_vidra_01_08_08_12_54_36__l03u_agr_underground_.jpg

Ezt hogy csináltad? lol2 Moddal? Mert nekem a doki sehol nem jelent meg ténylegesen a játékban, csak az átvezető animációban szerepelt! De amikor Strelok bátyó fölébredt bágyadtságából, akkor a dokinak már hűlt helye volt!

nem modnak semmi köze nincs hozzá.
igazábol nekem most csak az alap patch nélküli 1.0 van felrakva 2 modal(ultra graphics ill a mr fusion féle magyarítás) plusz a float32.ezek tudtommal nem befolyásolják az npc-ket szoval szerintem bug.
nekem is most csinált előszőr ilyet alapbol a monolog végén nálam is mindig eltünt a doki.

najo bevallom trainer is ment alatta amivel kilőttem a weight limitet.
SZÉGYELD MAGAD EXEBIN FUUUJ!!!
anyway lehet a trainer zavart be :roll:

There is no content in this album.
You may also select one of the subalbums above to browse for more content from this user.
:roll:

igen. mivel csak a subalbumokba töltöttem képeket, amik ottvannak baloldalt :)

majd ide bedobok 1 képet amin szöveg lesz ,hogy a subalbumokba menjenek, de most nem linkelhetek 12-3 subalbumot, így 1xűbb :)

kabklknrqn.thumb500.jpg

köszöntsük sztárvendégünket a itt a bar bejárátánál taps1

nem tán garry'S mod ddal lett kreálva vagy.... ?

Szerintem is photoshop. Modellt még talán át lehetne valahogy imoprtálni (rekreaálni) de az árnyékolását (ami látszik, hogy Source motoros) nem. :)

nha eggyik se igaz mert Dezodor mondta hogy kb 1 órás munkával be lehet pakolni a modelleket meg ilyeneket (és a kép nem vmi új )

Árnyékolást hogy rakod be? :? Ráadásul külön, csak 1 karakterre :roll:

Vissza
Top Alul