inGame: Képek/Videók

jim67":wqxa1qbe mondta:
de ez mód nélkül kicsit fura mikor nincs is benne blowout
mondjuk nekem is volt 1 ilyen esetem mikor fenntvolt 1 mod leszedtem és darkvaleyben blowout szerűen nézett ki az ég
(de szerintem 1 bug)

Ilyen velem is előfordult, de akkor csak simán vörös volt az ég és mindenhol gömbvillámok :D .

blowout és eső keveréke lehetett mutattam olyat én is cask akkor blowout már nem volt...

kicsit fakó, de legalább magyaros...

ss_zoxfeld_07-09-07_20-59-29_(l01_escape).jpg

jól néz ki de nem lehetn még pirosabb ????

na jól van gyerekek, volt controller itt az ujabb meglepi.(sztem irtam már de nm találom szal.)
Tudtátok, hogy kétféle disznó is van a gamában?
itt van három kép az első az "avatar" beli különbségeket mutatja ami másikon a sima a harmadikon pedig a brutál 'boar'.
1.
difference_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

bal oldali a "sima".
2.
boar1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

a "sima" sokat lőhettetek conrdonban.
3.
boar2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

WTF??? Zsir mi? Egy fél táramba került GP37-esből. NAgoyn durva és erős, Agropromban találtam rá...
Egyébként mostm vettem észre, hogy 4 fülük van :F

A neve Spring. Abban a faluban található ahol ki kellett nyírni a bloodsucker-eket.Van ott egy magas torony és ha oda felmész ott lesz lőszer meg ez az artifact.

Hiába játszottam végig a játékot nektek kedves gyerekek mára is tartogatok egy-két érekességet. Pontsoabban 4 dolgot, kezdjünk is bele.
Először is sok érdeksséget mutattam már és sok olyat amit tök felesleges volt. Szóval ideje bővíteni a skálát: Megjelent a GIGA-Screenshot Pack 2.0 ami mostmár 316 képet tartalmaz. Előfordulhat hogy spoiler-t tartalmaz de cask a végén. Ha jönnek a stancia-s képek akkor egyszerűen ugord át és biztos nem lövök le semmithttp://www.uhsf-mod.extra.hu/fisrt_screenshot_pack_from_Gatyamadzag.rar[ITT]
Másodszor is egykis agyatlankodás:
Haver jól vagy?
ss_gamer_07-11-07_14-39-18__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
ss_gamer_07-11-07_14-39-20__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és végül negyedikként egy érdekesség főleg moddereknek szól a kérdés, lehetséges az alapjátékban a járművek vezetése? Ugye mi nem tudunk, de NPC-k tudnak? Nos szerintem igen. Természetes lehet csak tipikus dolog de vezetni igyis vezetik! Talán láttatok tapasztaltatok már ilyet de Stancia-n megtámadott a TANK!
ss_gamer_07-10-07_21-22-20__l12_stancia__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

gatyamatyi...

a stanciás gépeket nem stalkerek vezetik, hanem önállóan működnek, és a [logic] scriptbe be van írva, hogy "target = actor" ... ha azt kiveszem, akkor nem bántanak... ugyanakkor akármelyik betett btr-be beirom, akkor megtámad hehe.

csak is neked, berakok mittomén a garbage pályára 100 BTR-t és mind "target=actor" lesz.... teccik az ötlet? :D könnyítésnek adok 1 kis pisztolyt 200 tölténnyel :D

akkor már inkább valahova undergorundba mert ott jobban megy a game :D
ha adsz pisztolyt akkor tulélem de UDP Compact legyen :) (jól célzok, megvagyok "skillesedve" nem ez az első FPS-em :twisted: ) ráadásul 200 töltény? egy headshot mindbe és emgvan :D

kár hogy a többi autót nem lehet ellenünk hangolni, azé vicces lenne, ha egy níva üldözne, vagy egy kis trabi vagy mi, és el akarna ütni :D

haha, ja :D
és nem lehet másokra hangolni BTR-t? lehetne igazi háborús mezőt csinálni ahogy két frakció BTR-ekkel támasztja alá érveit... :D

de lehet... csak a target-et át kell irányítani valami frakcióra, monolith, vagy stalker vagy killer vagy bármi

Vissza
Top Alul