inGame: Képek/Videók

jim67":wqxa1qbe mondta:
de ez mód nélkül kicsit fura mikor nincs is benne blowout
mondjuk nekem is volt 1 ilyen esetem mikor fenntvolt 1 mod leszedtem és darkvaleyben blowout szerűen nézett ki az ég
(de szerintem 1 bug)

Ilyen velem is előfordult, de akkor csak simán vörös volt az ég és mindenhol gömbvillámok :D .

blowout és eső keveréke lehetett mutattam olyat én is cask akkor blowout már nem volt...

kicsit fakó, de legalább magyaros...

ss_zoxfeld_07-09-07_20-59-29_(l01_escape).jpg

na jól van gyerekek, volt controller itt az ujabb meglepi.(sztem irtam már de nm találom szal.)
Tudtátok, hogy kétféle disznó is van a gamában?
itt van három kép az első az "avatar" beli különbségeket mutatja ami másikon a sima a harmadikon pedig a brutál 'boar'.
1.
difference_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

bal oldali a "sima".
2.
boar1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

a "sima" sokat lőhettetek conrdonban.
3.
boar2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

WTF??? Zsir mi? Egy fél táramba került GP37-esből. NAgoyn durva és erős, Agropromban találtam rá...
Egyébként mostm vettem észre, hogy 4 fülük van :F

A neve Spring. Abban a faluban található ahol ki kellett nyírni a bloodsucker-eket.Van ott egy magas torony és ha oda felmész ott lesz lőszer meg ez az artifact.

Hiába játszottam végig a játékot nektek kedves gyerekek mára is tartogatok egy-két érekességet. Pontsoabban 4 dolgot, kezdjünk is bele.
Először is sok érdeksséget mutattam már és sok olyat amit tök felesleges volt. Szóval ideje bővíteni a skálát: Megjelent a GIGA-Screenshot Pack 2.0 ami mostmár 316 képet tartalmaz. Előfordulhat hogy spoiler-t tartalmaz de cask a végén. Ha jönnek a stancia-s képek akkor egyszerűen ugord át és biztos nem lövök le semmithttp://www.uhsf-mod.extra.hu/fisrt_screenshot_pack_from_Gatyamadzag.rar[ITT]
Másodszor is egykis agyatlankodás:
Haver jól vagy?
ss_gamer_07-11-07_14-39-18__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
ss_gamer_07-11-07_14-39-20__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és végül negyedikként egy érdekesség főleg moddereknek szól a kérdés, lehetséges az alapjátékban a járművek vezetése? Ugye mi nem tudunk, de NPC-k tudnak? Nos szerintem igen. Természetes lehet csak tipikus dolog de vezetni igyis vezetik! Talán láttatok tapasztaltatok már ilyet de Stancia-n megtámadott a TANK!
ss_gamer_07-10-07_21-22-20__l12_stancia__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

gatyamatyi...

a stanciás gépeket nem stalkerek vezetik, hanem önállóan működnek, és a [logic] scriptbe be van írva, hogy "target = actor" ... ha azt kiveszem, akkor nem bántanak... ugyanakkor akármelyik betett btr-be beirom, akkor megtámad hehe.

csak is neked, berakok mittomén a garbage pályára 100 BTR-t és mind "target=actor" lesz.... teccik az ötlet? :D könnyítésnek adok 1 kis pisztolyt 200 tölténnyel :D

akkor már inkább valahova undergorundba mert ott jobban megy a game :D
ha adsz pisztolyt akkor tulélem de UDP Compact legyen :) (jól célzok, megvagyok "skillesedve" nem ez az első FPS-em :twisted: ) ráadásul 200 töltény? egy headshot mindbe és emgvan :D

kár hogy a többi autót nem lehet ellenünk hangolni, azé vicces lenne, ha egy níva üldözne, vagy egy kis trabi vagy mi, és el akarna ütni :D

haha, ja :D
és nem lehet másokra hangolni BTR-t? lehetne igazi háborús mezőt csinálni ahogy két frakció BTR-ekkel támasztja alá érveit... :D

Vissza
Top Alul