inGame: Képek/Videók

tradernmél engem is izgat az a hátsó ajtó... nemtom lehet csak 1 textűra, de lehet van ott is valami, mint pl a bárban, ilyen kis üres szoba vagy akármi.

kár hoyg nem lehet normális modon csitelni lehozni a consolt és beírni hoyg noclip :cry:

nem kell szörny mod ahhoz hogy rodentet is láss! csak a rodentek bizonyos időszakonként jelennek meg bizonyos helyeken, ha eltalálod akkor szép kis csatában lehet részed... én először az x16ban láttam őket, majd a radaros pályán, utána pripjatban is.

dezodor":2owwwtph mondta:
nem kell szörny mod ahhoz hogy rodentet is láss! csak a rodentek bizonyos időszakonként jelennek meg bizonyos helyeken, ha eltalálod akkor szép kis csatában lehet részed... én először az x16ban láttam őket, majd a radaros pályán, utána pripjatban is.
Én egyetlen egyet láttam az is döglött volt x18ban.. amúgy egyet se láttam :roll:

Tibi":p0urb099 mondta:
stalker_1024x768_041.jpg
Én ennek a toronynak voltam már a legtetején :wink:
Semmi csít...bug!
Az uccsó teleportba szinte nulla élettel kvázi belesprinteltem a létrától :arrow: jön az I made it video :arrow: hirtelen Game Over és fent van a hullám a tetején :shock:
ss_ricsi_halalbug.jpg

próbáltam koordinátát gyüjteni, de felmérgelt és kiléptem :D ááá ha átirtam 100ra az ugrást, akkor már felugrott helyből a tetejére, de ugrás közben nem tudtam irányítani, és kb mindig ugyanoda pottyantam vissza, ahonnan indultam, ha nekifutottam, akko meg kirepültem a pályáról. részemről leemondtam :D

Hát nem tudom, hogy idő függvénye határozza-e meg azt, hogy miért használsz nagyobb teher bírást. Sztem pont az a jó, hogy nem lehet nálad 9-10 fegyver, mint más hagyományos FPS szerűségekben, hanem mindig az ami megtetszik vagy éppen szükséged van rá illetve sok lőszer van hozzá azon a pálya részen. Ha tudsz vinni 300 vagy 500 kilót akkor felpakolsz magdnak egy csomó töltényt miegymást, és egy hadsereggel is könnyű szerel leszámolsz... Persze szórakozásnak jó ezis, ki kell illetve ki lehet próbálni, de sztem huzamosabb ideig alaklazni egy bizonyos szempontból unalmssá teszi a játékot

trn30":2i5pgzbl mondta:
Jó neked hogy korlátlan időd van játszani.

Ezt miből gondolod?
Van agy családom, dolgozom, esténként, meg hétvégenként játszom, ha jut rá idő. Egy ilyen játéknak lényeges része az, hogy nem egy tank és dömper keveréke vagy, hanem egy egyszerű ember, korlátokkal. Ha nem tetszik, játsz a doommal...

Látod nekem is van családom de mivel a gyerek 16 hónapos nekem csak akkor van időm játszani ha alszik, s ez vonatkozik hétvégére is. Nem tudjuk, de nem is akarjuk átpasszolni a gyereket másnak hogy legyen egy kis szabadidőnk.

Felesleges vitatkoznunk, te máshogy szeretsz játszani mint én. Legyek looser a táska súlya miatt engem nem zavar.

Novice és a Stalker szintet actor.ltx nélkül csináltam meg s a lőszerek akkor is elegek voltak. Megpróbáltam fejlövéseket erőltetni ami a multis cod2 után ment is. A táska súllya nekem azért kell hogy minnél több cuccot vigyek vissza a kereskedőkhöz, s ne kelljen 50-szer ugyan oda visszamenni. Én ilyen gyüjtögetős vagyok. Red foreste után elég volt a Vintar meg egy GP37 más nem kellett, főleg hogy a GP37 hez van utánpótlás bőven mert sűrűn lőnnek TRs 301-el.

Exoskeletont átírtam +20 kg-ról +30-ra, így vihetek 80-at (sőőőt 90 kg-ig tudok mozogni), nekem bőven elég. Meg ott vannak a transzport hullák, azokkal is elég jól elboldogulok :F .

Vissza
Top Alul