Infok

Én is kb így látom, de ma megy majd haverom muterja cdgalaxisba azt megkérdezi mikortól lesz.. pattog1

FIGYELEM! ATTENTION! ACHTUNG!

Tudtátok, hogy van idegesítőbb dolog annál, hogy egy játék késik? Nos igen, van ilyen! Méghozzá amikor a hivatalos megjelenés napján derül ki, hogy késik! :x Mindenkinek, aki naív f*szként azt gondolta, hogy a mai napon tisztességes magyar állampolgár módjára az eredeti bolti Clear Sky-kal fog játszani, üzenem, hogy baromi nagyot téved! Ma az egész rohadt délelőttömet a belvárosban való rohangálással töltöttem, és sehol nem lehet kapni ezt a tetves játékot! Se CD Galaxis, se 576 KByte, se Saturn, se Media Markt! Felejtsétek el! Gondoltam szólok előre, hogy mindenkit megkíméljek egy fölösleges úttól... A legelképesztőbbet az 576-nál mondták: a megjelenés CSÚSZIK SZEPTEMBER KÖZEPÉRE! fal1 Szabad fordításban ez annyit tesz, hogy nem csak az amcsiknál, hanem nálunk is! :cry: Esküszöm, mintha a Balkánon élnénk! #B Fúú, most nem kicsit vagyok ideges! :evil: Ennek ellenére ha bárkinek ma sikerül beszereznie ebben az országban egy eredeti példányt, az itt a fórumon azonnali hatállyal jelezze!!! Különben mindenkinek jó torrrentezést kívánok! dühös2

Kár volt mászkálnod, inkább vissza kellett volna olvasni, az 576 oldalán nem ma írták ki, hogy szept. 11-én jelenik meg és be lett már postolva.
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35679
Nem a megjelenés napján derült ki, de való igaz, hogy közel hozzá. Ettől függetlenül Európában máshol megjelent, erről most tényleg nem az ukránok tehetnek.

Lefogadom, hogy a tetves magyar szinkron miatt... dühös2 Mért nem volt jó nekünk az angol verzió? :|
Kár volt mászkálnod, inkább vissza kellett volna olvasni
Már rég nem olvasom a fórumot, mert egy-két okostojás képtelen befogni a csőrét és ezerrel ontja a spoilereket...

szerintem se kellett volna az a magyar szinkron (a gamestar dvd-n mikor 1 katona hangját szinkronizálták majdnem leestem a székröl a röhögéstől..... mintha valmi mama üvöltözött volna hogy itt van 1 stalker

Hello Mindenki! Felhívtam a CDPROJECT Kft-t, akik hazánkban forgalmazzák a játékot. A magyarítás és a hibák javítása miatt szept. 24 elõtt nem kerül a boltokba elõreláthatóan. fal1 Hát ennyi. Jó várakozást!!! :|

Ha szeptember 24.... na szép :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kimmuriel --> írod hogy "Már rég nem olvasom a fórumot, mert egy-két okostojás képtelen befogni a csőrét és ezerrel ontja a spoilereket..."

Szerintem ezzel a fellengzős dumával jobb is ha távol maradsz.

Kimmuriel":20b08mcv mondta:
Már rég nem olvasom a fórumot, mert egy-két okostojás képtelen befogni a csőrét és ezerrel ontja a spoilereket...
Nem is tudom egy "Infók" topic mi másról szólna, mint spoilerekről... A sztori végét lelőni tényleg nem valami szép húzás, bár olyan eget rengető történetszál rohadtul nincs, ez nem az a játék.

olyan eget rengető történetszál rohadtul nincs, ez nem az a játék
Ezt én nem tudhatom, amíg nem játszottam vele!

Lehet, hogy rosszul láttam, de én az hittem a Pre-Release témák gyűjtőtopikban vagyunk, tehát a megjelenés előtti, megjelenés körüli dolgokról kéne hogy szó legyen, a többi meg mehetne a Single Player topikba. Bocsánat, hogy nekem igényem van arra, hogy a történetből egy fikarcnyi poént se lőjenek le, vagy pedig ha már muszáj, akkor ki lehetne biggyeszteni a *spoiler* feliratot. Elég szar volt a SoC-t is úgy végigtolni, hogy már tudtam mi lesz a vége. De legyen nektek igazatok, szívesen eltakarodom, ha titeket ennyire irritál az észrevételem. :roll: Egyedül az előadási stílust illetheti panasz, így ezúton kérek bocsánatot mindenkitől, akit megsértettem volna!

Na, most pedig már itt sem vagyok...

Nem kell eltakarodni senkinek, úgy veszem érszer mindenkinek nagy az arca! Ez egy játék nem kellene e körül forogni a világnak, majd ha lesz lesz, de nem tudom sokan miért sírnak úgy is letölti, amint fent lesz valahol torrent, előtte mondja, hogy huh de szar mer nem tudom megvenni, valami hiba folytán nem tudja feltelepíteni, mert idióta utánna meg a játék rossz.
Ideírom, hogy , aki nem inge nem veszi magára, mert kivételek mindenhol vannak! Aztán csak okosan itt a flameléssel emberök!

@Kimmuriel: a felháborodást nem értem, a Single player és társai szobák csak pár napja üzemelnek, addig csak ez a szoba volt és szerintem ami kiderül megjelenés előtt - révén hogy infó - ide íródik.

Megjelenés no comment...

Csak annyit tennék hozzá, bár ez igazából a fejlesztőknek szól, hogy ilyen történések közepette ne csodálkozzanak, ha alig veszi meg valaki, mert majd egy hónappal megelőzve a világot kiadni valahol (oroszban) utána meg hitegetni mindenki mást... ember legyen a talpán, aki nem pöccen be és nem tölti le.

kornel111":20ck9jhj mondta:
Hello Mindenki! FelhívHtam a CDPROJECT Kft-t, akik hazánkban forgalmazzák a játékot. A magyarítás és a hibák javítása miatt szept. 24 előtt nem kerül a boltokba előreláthatóan. fal1 Hát ennyi. Jó várakozást!!! :|

Szerintem nem a GSC hibája, hogy Mo-n 24.-én jelenik meg a játék, hanem a magyar szinkronnal való foglalkozó csapaté! Elvégre tuti biztos vagyok benne, hogy a játékot kiadták volna már ha befejezték volna a munkájukat, de így legalább még lehet arra is fogni, hogy sok a bug és javítják...hahahaaa érdekes hogy sehol máshol nem javítanak csak ők.... :roll: Szerintem itt csak a szinkron csapat felé lehet fúújolni és a poén az, hogy ráadásul a szinkron egy sz@r lesz!

Engem már valahogy egy ideje (kb. mióta gépemen leteszteltem) nem is izgat, hogy mikor jelenik meg. Talán majd ha már kijött annyi patch hozzá hogy olyan jól fusson mint a SoC. Majd jön akkor amikor.... :)
Szinkron nem érdekel, a lényeg hogy a felirat magyarul lesz.

Sztem nem kéne ennyire fújjolni a szinkront, ha nem is tudod h milyen,(hallotál 2 mondatot a szinkronból nm kéne azzonal leirni...)Ha pozitivan fogjuk fel akkor mi kapjuk a legvégleges verziot.És ha igaz h a bugokat javitják, (amit kétlek) de ha mégis akkor legalább biztosan jobb lesz mint a többi verzio(remélem).Nem tudom ki mit hitt de ha egy oldalon sincs pontos dátum akkor az elég gyanús, főleg h ha szinkronos....pláne stalker:D

Magyar szinkron a filmeknél se szokott vlmi jó lenni. Van pár nagyon jól sikerült, de a többi nem jó.
Nem tudom, hogy miért kell a magyarokra ráerőltetni a magyar syncet, amikor sztem senki nem kérte hogy csináljanak hozzá. Sztem a szinkronnizálás akkor lenne jó, ha külön mellékelnék, és aki akarja felteszi, aki nem az tolja angolul. Ha egész európának megfelelt angolul, nekünk mért nem? Nem emlékszem, hogy kinn álltak volna az Oktogonon, és közvéleménykutatást végeztek volna, hogy a többség döntsön. :D Mivel csak hónap közepe-vége felé várhato, ezért már addigra biztosan lesz egy stabil angol verzió, ami majd scriptcserével magyar lesz. Szóval kinek a szinkron nem kell (pl. Én) az a szöveget angolra átvarázsolhatja, ha vlki megmondja hogyan, és játszat kedvére valóan.

ukrgame.net vagy mi a szentség az is felbontott a szerződést a GSC_vel mer' fos a játék, oleg meg azt mondta, hogy valamit teszteltek addig mig stabilnak nem tűnt aztán nem foglalkoztak vele.
de mindent megtesznek hogy javítsák a dolgokat!

Vissza
Top Alul