widra
New Member
nekem se de majd csinálok :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Na igen, ez nem tudom mitől "exkluzív" katonai táska, maximum a színe az. Egy vacak "szimatszatyor" értelmetlen belső zsebekkel.vesir":1besub6c mondta:Hát már nemazért, de sztem ez a táska f*s!!:arrow: http://cdgalaxis.hu/PC/15527/stalker-cl ... iadas.html
De a többi cucc biztos jó benne..
Már rég nem olvasom a fórumot, mert egy-két okostojás képtelen befogni a csőrét és ezerrel ontja a spoilereket...Kár volt mászkálnod, inkább vissza kellett volna olvasni
Nem is tudom egy "Infók" topic mi másról szólna, mint spoilerekről... A sztori végét lelőni tényleg nem valami szép húzás, bár olyan eget rengető történetszál rohadtul nincs, ez nem az a játék.Kimmuriel":20b08mcv mondta:Már rég nem olvasom a fórumot, mert egy-két okostojás képtelen befogni a csőrét és ezerrel ontja a spoilereket...
Ezt én nem tudhatom, amíg nem játszottam vele!olyan eget rengető történetszál rohadtul nincs, ez nem az a játék
kornel111":20ck9jhj mondta:Hello Mindenki! FelhívHtam a CDPROJECT Kft-t, akik hazánkban forgalmazzák a játékot. A magyarítás és a hibák javítása miatt szept. 24 előtt nem kerül a boltokba előreláthatóan. fal1 Hát ennyi. Jó várakozást!!! :|
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.