Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
jim67":1r7rdnan mondta:nos én most fejeztem be ezt a xart patch nélkül vagy simán is olyan idegesítõ dolgok vannak hogy.. a hajam tépem pl: beszélni akarok 1 komával erre kilép a játék (miután visszatölöm akkor sem lehet ) ,az volt a küldi hogy szerezzek meg a pda meg is szereztem aztán jött z üzenet hogy menjek beszélni nha mentem és nem csinált semmit ugyanez máshol is elõfordul...... az ai-nak is sok hibája van nagyon sok ott állok tõle kb 50 centire (1 gangaster ) és nem kõ le.... sõt nem is támad. lehet a nagy fanatikusok-nak ez lessz az idei év legjobb játéka hát nekem biztos nem....... a grafika az télleg szép és némely helyeken alázza a crysis-t de ez nem minden. egyébként pár pálya télleg olyan call of duty-sra sikerült megyek lövök újratöltök.... kicsit unalmas...... az artifact keresés az viszont meg van csinálva jól a többi nem..pl: agroprom-nál marsh fele van 1 alagút ami levezet az underground-ba.. nos ott van pár duty-s az egyik társaukat valaki (vagy valami ) elintézte és az összes hapi az alagútra fogja a fegyverét ..... akár hányszor ha más pályáról jövök akkor is . a fegyverek moddolása szerintem tök felesleges mert vagy tudsz vele lõni vagy nem. van blow out is a játékban idõnként jön a visszaszámlálás hogy keressek menedéket.... nos az ilyen rejtekhelyek nem föld alatt vannak hanem felette...... egy fedett hely megteszi.. pl garbage-ban a nagy hangár bemegyek és ott túl lehet élni. nemtom mi a fenével mulatták az idejjüket ezek az ukrán majmok de hogy nem csiáltak normális játékot az biztos.... majd
majd a 25. patch után normális lessz ........ meg a másik hogy multiban jármûvek nincsenek... egyébkként a multi kb olyan mint volt....... szal nem valmi korszakalkotó .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.