Nos akkor elmesélem én is mit tapasztaltam. A kíváncsiságom vezérelt így beszereztem egy testpéldányt a játékból, hogy tényleg olyan rossz, mint azt sokan írják. A lényeg, hogy Orosz ver.
Szépen feltelepült nem sokat problémázott, azt tudni kell, hogy sajnos az asztali gépem tönkre ment, így csak laptopon tudtam kipróbálni a játékot, a beállítások olyan medium szintűek. A fűvet és a shadow quality-t levettem, mert nagyon fogta szegény vasat. A gép egy ibm 2giga rammal felszerelve és atixpress kari van benne meg egy mobil 1.5 intel proci, azt hittem, hogy nagyon rosszul fog futni, tévedtem. Némi beállítgatás a részletesség terén, az is olyan közepes, csak helyenként kellett levennem minimumra, de élvezhetően megy.
Aztán indítottam is a játékot, persze amatőr szinten, nos itt kicsit csalódtam, mert annyi a fegyver és a töltény mint az állat. Ennyi a Soc-ban nem volt összesen, kicsit megkönnyíti a dolgot, emberek nem is öltek meg csak egy anomália meg egy vaddisznó.
Kilépéses hiba nem is forudult elő, sem textura sem semmi más, néhol az AI furcsán viselkedett valamint az autoquest lassan reagált, de minden ment a maga útján..
A hangulata a játéknak, amíg jutottam, számomra király, s nem hoz szégyent a stalker fő játékára, miért mondják rá sokan hogy ezt egy rossz játék? Nem tudom max. csak a feszültséget keltik.
Beszéltem más emberekkel, nekik sem lépett ki és ők is inkább az ai-re panaszkodtak, persze megvárom az angol nyelvű változatát a játéknak, mert úgy még is csak élvezetesebb ha érti is az ember mi van, azt nem tagadom, hgy swampland-en volt amikor sokan voltunk szaggatott mint a pokol, de ez csak egy két alkalom volt és sok ai harcolt velem. Persze a swamp a legnagyobb, anno azért sírtunk , mert nem volt swamp, most van, most márs a szar, fos csak tudjuk valamit mószerolni, szidni, véleményem az, hogy mindenki maga próbálja ki s utánna vonja le a következtetéseket, mindig lesznek ezen felül elégedetlen emberek, ezen nem lehet változtatni. Persze aki nem inge ezt nem veszi magára.
Élvezetes legalábbis számomra, az, hogy nem elég szabad?! Nem éreztem volna eddigi barangolásaim során.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek, s bőven elég megvenni véleményem szerint az alap játékot, mivel abban van a lényeg minden más matérai csak hab a tortán! :lol: