Infok

Én nem akarok senkibe belekötni, de ti hogy fordítanátok azt az angol kifejezést, hogy Dead things?

Hát én is halottizéknek fordítanám, és ez azér így van, mert elég parasztosan beszél a karakter és akkor a szövege is parasztos valszeg. (Esetleg halott dolgoknak lehetne, de az ugyanúgy hülyén hangzik)

Off:
Sokan sírtak a Witcherben a szinkron miatt! Szerintem élvezhető volt, csak éppen a hangokat nem találták el teljesen, mindenesetre én még így is végigjátszottam és nem zavart.
Off vége!

Biztos jobb az eredeti angol, de amúgy is a Cs-nél nem igazán ez fog számítani, hanem a lövöldözés, a szöveg csak a történet miatt lesz lényeges.

Szerintem nem kell előre leírni a magyar szinkront, ha eltalálják a karakterekhez illő hangokat, akkor még nagyon jó is lehet. Lényeg a lényeg érteni fogjuk a sztorit. De azt sem hiszem, hogy csak magyarul lehet föltenni, biztos lesz mód angolul feltenni, ha úgy tetszik, úgyhogy no para!

Kösz StotheG az élménybeszámolót! Azért szerintem belerakhattak volna olyat, hogy ki lehet írtani a bázisokat. Ez az újratermelődés nem szimpatikus túlzottan, dehát így legalább megmarad a folyamatos huza-vona a területekért. Gondolom egyfolytában megy a küzdelem így a frakciók között.
Nem fog kihalni a pálya, meggondoltam nem is rossz dolog ez!

Ruha: Kb erre számítottam! Artifakt tartály, nighivision, gázmaszk jó ötlet, ha továbbjutsz biztos lesz még egyéb cucc is,amit rá tudsz rakni gondolom!

Fegyótuning: Reális a távcső sín is! Gránátvetőnél, hangtompítónál hogy működik venni kell vagy találsz ilyen kiegészítőkét! Ha megveszed a távcső sín-t, akkor már rakhatsz rá gránátvetőt is? Gondolom hangtompítóhoz nem kell plussz alkatrész!
Vajon lesz még egyéb kiegészítő is a fegyverekhez, mondjuk lézeres irányzék vagy valami egyéb (nagyon vad ötlet, de pisztolyra távcső például)

Tényleg és a frakciókhoz csatlakozás hogyan műkszik, úgyanúgy csak barát lehetsz velük. Mert volt olyan ígéret, hogy rangban lehet előrelépni a frakciókban!
És ha mondjuk te Clear Sky vagy és átállsz a Freedomhoz, akkor a Clear Sky-ból kiraknak, tehát csak 1 frakciónak lehetsz tagja?

ujratermelődés? ezt komolyan nem hiszem el az egész rohadt (sorry) játékban ez a legillúziórombolóbb. egyszerűen az SHoC-t (de inkább a Priboi Story-t) ez tette rohadtul flusztrálóvá. el kellett újra menni egy területre egy másik doksiért és már előre tudtam, hogy kik és hol leszenek. hát megrendült a hitem. én most úgy vagyok hogy törttel megnézzük, és ha megérdemli hogy megvegyem akkor odakerülhet a CE a sima SHoC mellé a polcra. ha nem akkor meg nem. én nem fogok emiatt lelkifurdalást érezni...

the_bunfi":1ozj129f mondta:
ujratermelődés? ezt komolyan nem hiszem el az egész rohadt (sorry) játékban ez a legillúziórombolóbb. egyszerűen az SHoC-t (de inkább a Priboi Story-t) ez tette rohadtul flusztrálóvá. el kellett újra menni egy területre egy másik doksiért és már előre tudtam, hogy kik és hol leszenek. hát megrendült a hitem. én most úgy vagyok hogy törttel megnézzük, és ha megérdemli hogy megvegyem akkor odakerülhet a CE a sima SHoC mellé a polcra. ha nem akkor meg nem. én nem fogok emiatt lelkifurdalást érezni...

Tény, de ne feletjsd el, hogy itt már közreavatkozik az inteligensebb AI! Legalábbis nagyon remélem, hogy annyival, hogy nem mindig ugyanazt az alakzatot veszik majd fel az ellenfelek! :D

elméletileg mindig keresik az új helyeket hogy hova lehetne fedezékbe menni

GAdam":qezoit45 mondta:
the_bunfi":qezoit45 mondta:
ujratermelõdés? ezt komolyan nem hiszem el az egész rohadt (sorry) játékban ez a legillúziórombolóbb. egyszerûen az SHoC-t (de inkább a Priboi Story-t) ez tette rohadtul flusztrálóvá. el kellett újra menni egy területre egy másik doksiért és már elõre tudtam, hogy kik és hol leszenek. hát megrendült a hitem. én most úgy vagyok hogy törttel megnézzük, és ha megérdemli hogy megvegyem akkor odakerülhet a CE a sima SHoC mellé a polcra. ha nem akkor meg nem. én nem fogok emiatt lelkifurdalást érezni...

Tény, de ne feletjsd el, hogy itt már közreavatkozik az inteligensebb AI! Legalábbis nagyon remélem, hogy annyival, hogy nem mindig ugyanazt az alakzatot veszik majd fel az ellenfelek! :D

Nem akarok vészmadár lenni, de tényleg, de szerintem az AI még mindig nagyon buta.:(
Annyit láttam, hogy fedezéket tudnak használni, meg a földön fekve lõni, de ezen kívül ugyanolyan idétlen az AI mint a SOCban. Ez már lehet offtopic, szóval bocsi, de a legjobb AI a F.E.A.R.-ben van, a Ghost Recon Advanced Warfighterben, meg elég jó a Half-Life2-ben is szerintem.
Amúgy már én is végigvittem a Clear Sky-t, nekem a vége hatalmas nagy csalódás volt.
Nincs is már kedvem hozzá.:( Ha játszok is majd megint valamikor, én a Red Foresten már nem megyek át többet, mert az a Limansk - Hospital - NPP rész olyan mint valami hülye második világháborús shooter.

Ja amúgy olyan bug is van, hogy a monolith stalker animáció nélkül áll a PKM mögött, az meg magától forog és lõ, a stalker hozzá se ér, és õ ráadásul sérthetetlen, belelõttem vagy 4-5 tárat feleslegesen:)

Amúgy na, mittomén, nem olyan rossz, csak én sokkal többet vártam, fõleg a végén az a lineáris doom stílus az nagyon illúzióromboló volt, amúgy 1 CTD volt összesen, szóval játszható, de engem a SHOC annak idején sokkal jobban megfogott, én nekem olyan érzésem van hogy a GSC lehúz még egy rókabõrt mert kell a pénzt, de amúgy nem csináltak túl sok értékeset, nekem az OL mod meg a Priboi Mod még mindig sokkal jobban tetszik. És jobban várom dezodor új pályáit mint egy patchet a Clear Sky-hoz:)

Bocsi ha lehúzó voltam de legalább õszinte :lol:

Lesznek olyan szövegek a Clear Sky-ba hogy "Segíts! Körbefogtak minket az ellenséges csapatok. Nem tudunk egy tapottat se mozdulni!" Na ezt képzeljétek el a Witcher-ből Leo hangjával merthogy Ő szinkronizálja ezeket a dolgokat. lol2 :cry:

Ha télleg a Witcher ből azok az emböcők szinkronizálták a stalkert (halottizék), akkor én sírni fogok a röhögéstől...főleg ha lesz benne az a parasztbeszéd is :D :cry: szerintem bulis lesz igy a stalker

rat":1p5daen0 mondta:
Fegyótuning: Reális a távcső sín is! Gránátvetőnél, hangtompítónál hogy működik venni kell vagy találsz ilyen kiegészítőkét! Ha megveszed a távcső sín-t, akkor már rakhatsz rá gránátvetőt is? Gondolom hangtompítóhoz nem kell plussz alkatrész!
Vajon lesz még egyéb kiegészítő is a fegyverekhez, mondjuk lézeres irányzék vagy valami egyéb (nagyon vad ötlet, de pisztolyra távcső például)

Tényleg és a frakciókhoz csatlakozás hogyan műkszik, úgyanúgy csak barát lehetsz velük. Mert volt olyan ígéret, hogy rangban lehet előrelépni a frakciókban!
És ha mondjuk te Clear Sky vagy és átállsz a Freedomhoz, akkor a Clear Sky-ból kiraknak, tehát csak 1 frakciónak lehetsz tagja?

A gránátvetőhöz külön kell sin, hangtompitához sztem semmi nem kell. Külső tuning az hangtompitó, gránátvető, távcső, mint a SoCban. Nincs "vad ötlet".

A rakciókhoz csatlakozás úgy van,hogy ha eleget segitesz nekik (küldetéseket csinálsz amit ők adnak),
akkor ha beszélsz a főnökkel, ott van olyan hogy csatlakoznál. Ha csatlakozol akkor adnak vlmit pl, új arti detectort. Én alapból nem csatlakoztam a Clear Skyhoz, nem is tudom lehet-e mert zöldel jelölik őket. Csatlakoztam a Stalkerekhez, akkor a clear sky, meg a többi (freedom, duty) sárgával vannak jelölve. Szóval nem lesz ellenség, és gondolom lehet hozzájuk csatlakozni, de egyszerre csak egyhez. A fegyvermester javitja a ruhát, és pl. clear skyos ruhát más frakciójú fegyvermester csak javitani tud, tuningolni nem. A 13.000-es clear skyos ruhámér, a Stalker kereskedő. 140-et ad.
Ja igen a rang ha behozod az inventoryt ott van rólad kép, és melllette van egy vállap, azon történnek változások, az a rang. A billentyűzet beállitásba van olyan hogy "order to attack" szóval ennyit lehet nekik parancsolni.

dezodor":20f596x8 mondta:
kick":20f596x8 mondta:
A Clear Sky sztori vége után nincs freeplay?

NINCS.

Limansk után nincs visszaút!

Deo, az tök érdekes, hogy a hospital benne van, mert amelyik területet nem lehet bejárni azt homályosan jelöli a térkép, és a hospital is homályos.

Bocs hogy 2 hsz, de egybe ez nem jó

ja, de miután oda is eljutsz, asszem éles lesz a kép, vagy fene se tudja, eléggé összevisszaság az egész. előszöris a level changer is fordított. amikor redforestre mégy military-ról, nem jó helyen kezdessz, hanem ellentétes oldalon, stb. összevissza kavartak mindent. nekem szörnyű :D

Path":20cjumk2 mondta:
Doma":20cjumk2 mondta:
Lesznek olyan szövegek a Clear Sky-ba hogy "Segíts! Körbefogtak minket az ellenséges csapatok. Nem tudunk egy tapottat se mozdulni!" Na ezt képzeljétek el a Witcher-ből Leo hangjával merthogy Ő szinkronizálja ezeket a dolgokat. lol2 :cry:

Jó de hol láttad vagy hallottad ezt

GameStar DVD ---- Extra ----- Clear Sky Szinkronizálás. Talán a főhős (???) hangja Juhász Csaba lesz.

Na akkor hogy egy ilyen is legyen:
cs_indito.jpg

Én mondjuk a Guide-olást is úgy képzeltem volna el a GSC helyében, hogy rányomsz ugye, hogy szeretnéd, hogy elvezessen és egy igazán kicsi pályán kellett volna átmenni, mondjuk 100 méter, ami ilyen eldugott úton halad ( olyan ösvény, amit te nem vettél volna észre) és akkor a mondjuk 5 perces út 1 perc vagy annyi se! Közben történhettek volna váratlan bandita támadások vagy mutánstámadások 1-3 ellenség megjelenésével, hogy feldobja! Mondjuk lehet, hogy egy idő után unalmas lett volna, de éppen ezért meghagyhatták volna az átmegyek a területen és úgy haladok típusú megoldást is!

StotheG hsz-ében olvasható, hogy Mocsárból csak guidel juthatsz tovább Cordon-ba? :?

Tényleg rossz volt a rengeteg kutyagolás a SoC-ban, de ez is csak annyival jobb megoldás, hogy gyorsabb, de elvesz a hangulatból!

Videók alapján ez a teleportálás eléggé illúzióromboló nem?

Vissza
Top Alul