Bocsi ez lehet hogy OFF lesz de ha iylen lesz a magyaritás akkro sírunk
http://www.youtube.com/watch?v=0UGivIofhVU
http://www.youtube.com/watch?v=0UGivIofhVU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
the_bunfi":1ozj129f mondta:ujratermelődés? ezt komolyan nem hiszem el az egész rohadt (sorry) játékban ez a legillúziórombolóbb. egyszerűen az SHoC-t (de inkább a Priboi Story-t) ez tette rohadtul flusztrálóvá. el kellett újra menni egy területre egy másik doksiért és már előre tudtam, hogy kik és hol leszenek. hát megrendült a hitem. én most úgy vagyok hogy törttel megnézzük, és ha megérdemli hogy megvegyem akkor odakerülhet a CE a sima SHoC mellé a polcra. ha nem akkor meg nem. én nem fogok emiatt lelkifurdalást érezni...
GAdam":qezoit45 mondta:the_bunfi":qezoit45 mondta:ujratermelõdés? ezt komolyan nem hiszem el az egész rohadt (sorry) játékban ez a legillúziórombolóbb. egyszerûen az SHoC-t (de inkább a Priboi Story-t) ez tette rohadtul flusztrálóvá. el kellett újra menni egy területre egy másik doksiért és már elõre tudtam, hogy kik és hol leszenek. hát megrendült a hitem. én most úgy vagyok hogy törttel megnézzük, és ha megérdemli hogy megvegyem akkor odakerülhet a CE a sima SHoC mellé a polcra. ha nem akkor meg nem. én nem fogok emiatt lelkifurdalást érezni...
Tény, de ne feletjsd el, hogy itt már közreavatkozik az inteligensebb AI! Legalábbis nagyon remélem, hogy annyival, hogy nem mindig ugyanazt az alakzatot veszik majd fel az ellenfelek!![]()
kick":mtg46m8r mondta:A Clear Sky sztori vége után nincs freeplay?
rat":1p5daen0 mondta:Fegyótuning: Reális a távcső sín is! Gránátvetőnél, hangtompítónál hogy működik venni kell vagy találsz ilyen kiegészítőkét! Ha megveszed a távcső sín-t, akkor már rakhatsz rá gránátvetőt is? Gondolom hangtompítóhoz nem kell plussz alkatrész!
Vajon lesz még egyéb kiegészítő is a fegyverekhez, mondjuk lézeres irányzék vagy valami egyéb (nagyon vad ötlet, de pisztolyra távcső például)
Tényleg és a frakciókhoz csatlakozás hogyan műkszik, úgyanúgy csak barát lehetsz velük. Mert volt olyan ígéret, hogy rangban lehet előrelépni a frakciókban!
És ha mondjuk te Clear Sky vagy és átállsz a Freedomhoz, akkor a Clear Sky-ból kiraknak, tehát csak 1 frakciónak lehetsz tagja?
dezodor":20f596x8 mondta:kick":20f596x8 mondta:A Clear Sky sztori vége után nincs freeplay?
NINCS.
Limansk után nincs visszaút!
Path":20cjumk2 mondta:Doma":20cjumk2 mondta:Lesznek olyan szövegek a Clear Sky-ba hogy "Segíts! Körbefogtak minket az ellenséges csapatok. Nem tudunk egy tapottat se mozdulni!" Na ezt képzeljétek el a Witcher-ből Leo hangjával merthogy Ő szinkronizálja ezeket a dolgokat. lol2![]()
Jó de hol láttad vagy hallottad ezt
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.