Infok

Te és amikor északa van akkor tényleg kegyetlen sötét van? ( nekem nagyon bejönnek a fejlámpás séták :D :lol: :D )

up: egy újabb CE!

clear_sky_boxart_special.jpg

én úgy vagyok vele, hogy örülök a módosításoknak, nagyrészt összevág azzal amit én is rohadtul megváltoztattam volna. VÉGRE el lehet foglalni a területeket és nem kell mindig ugyanazokat a rohadt ellenségeket ugyanarról a szent helyről kiszedni mint SoCban. és végre a fegyver is végre eszköz, nem úgy mint a Shoot&Kill játékokban (sajnos egyre valószínűbb hogy a Far Cry 2 is elmegy ebbe az irányba).
a PKM-ek alatt az ellenséges területen lévő letámasztott géppuskákat érted? nem rossz hogy kiszúrnak és lőnek mint az állat, így nem lehet egy személyes terminátorként legyalulni a területet. csak a 2 km még egy nagykaliberű távcsöves puskának is sok... juteszembe távcsövesekkel mi a tapasztalat? mennyire "halálos" fegyverek. mert gondolom drágának drágák.

A sötét az tényleg tök sötét, látótávolság lámpával 2,5 méter. Azon túl feketeség.

Igen a PKM alatt a letámosztottat értem, lehet hogy igy tényleg nem lehetsz terminator, de abból a szempontból rossz, hogy a közelébe se mentem a bázisnak, de csak arra lehet menni, és mindig ha arra a pályarészre mész, akkor rohanhatsz mint az állat. A 2km és a 2000%os pontosság egyáltalán nem szó szerint értendő, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy milyen rohadt pontos. Nem nagyon volt időm távolságmérésre, mert ugye ahhoz hogy megbecsülhessem a távot, látnom kell őt, de ha látom őt, akkor ő is negem és kinyir. De 200m az biztos megvolt. A pontossága: Egy fa mögé bújtam és láttam hová csapódnak a golyók. A becsapódások, kb játékbeli 10cm-en belül találtak ugyanoda.
A játékbeli 10 centi, az két játékban eldobálható csavar egymás tetején. És Nagyon szór mint az Uzi: Nem lehet előle elfutni, csak nagyobb sérülések árán.

Távcsövekkel még nem találkoztam, nem tom milyenek, de nem is fogom, mert kifagyott BugTrappal és azóta nem lehet betölteni a mentéseket bármit is csinálok. Nincs kedvem újrakezdeni, meg orosz nyelvű sztori-val nem jó. Ha olyanom lesz, lehet felrakom megin, és lehet eljutok távcsővekik, vagy Limanskig, de perpillanat inkább várom az angolt.

Itt pár kép:

Nightvision itt nem hangyás mint a SoCba hanem buborékos :D Itt annyira nem látszik, mert mozgás közben jó:

http://kepfeltoltes.hu/view/080830/ss_s_to_the_g_08-30-08_02-36-21__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080830/ss_s_to_the_g_08-30-08_02-36-28__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080830/ss_s_to_the_g_08-30-08_02-36-49__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080830/ss_s_to_the_g_08-30-08_02-36-51__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ilyen grafón megy nálam, sztem jó ez.:

http://kepfeltoltes.hu/view/080830/ss_s_to_the_g_08-30-08_02-38-24__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Limansk map közeli:

http://kepfeltoltes.hu/view/080830/ss_s_to_the_g_08-30-08_02-41-54__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

köszönjük az élménybeszámolót, de én szerintem megvárom a magyar CE-t és azt veszem meg.

Hát szerintem én nem fogom ezt úgy szeretni mint a SHOC-ot. Én már a Red Forestben vagyok, és az egész játék alatt 2 dolgot éreztem, vagy azt hogy minden fullon van banditákkal, vagy azt hogy nem történik semmi. Ráadásul szaggat is, elég vicces ez a dolog mert jó gépem van.
Valamint nekem nagyon hiányzik a sok feature amit a SHOC modokban szerettem.
Azt hozzátenném hogy ennyi bugot 1,5 év SHOC játszás alatt összesen nem láttam mint az utóbbi 2 napban a CS-ban. Nekem például az se tetszik hogy nincs benne Pripyat, meg az erõmûnek is csak a túlsó oldala van a teleportokkal. Az új pályák közül még csak a Red Forestet láttam, most ott bóklászok, nagyon szépen meg van csinálva, bár most az a rész kicsit uncsi szerintem.
Amúgy láttam GSC-n mások is írták ezt, én mutánsokkal alig találkoztam, az is kb mind kutya volt meg disznó. Amúgy a hangok sokkal jobbak mint a SHOC-ban, fõleg a Swamp tetszett, a sok béka hangja meg ahogy lépkedek a vízben tényleg olyan mint valami igazi mocsár feeling.
Kicsit úgy érzem hogy a SHOC-ban nagyobb volt a szabadság, és itt túl sok az autoquest is, meg az összes kereskedõ kb ugyanazt az árat fizeti mindenért. Néha ki is lépett amúgy az asztalra, bár vissza tudtam tölteni a mentésemet. Remélem azért az angol verzió jobb lesz, bár attól tartok kell még várni 1-2 hónapot mire normális patchet kapunk.
Eléggé idegesítõ volt tegnap, az Abakanom állandóan újratölti saját magát, kb 5 percenként, meg valami csoda folytán magától fogy a lõszerem, néha a futás se mûködik, stb.
Na mind1, a bugokat lehet javítani, nekem a túl sok ellenfél az ami leginkább nem tetszik, én jobban éreztem magamat a SHOC-cal. Amúgy érti valaki a sztori lényegét? Jó lenne ha valaki elmondaná mert én nem vágom csak megyek elõre, agyatlanul csinálom a sok küldetést.
Amúgy tegnap adtak ki GSC Fórumon angol fordítást, a Clear Sky topikban, én is azzal tolom már, bár elég idétlen, mert valami translator programmal csinálták, de még mindig jobb mint az orosz, annak kb a 90%-át nem értettem.

én csak azt nem értem hogy az egyik oldal azt mondta hogy hát neki nagyon tetszik a játék tökéletesen megy jobban megy mint a soc és ténlyeg király amásik oldal meg azt mondja h neki kilpp meg akad meg bugos meg sz*ar

Engem ami igazán foglalkoztat az a frakció háború.

Aki tényleg kipróbálta már a játékot tudna nekem írni valamit a frakció háborúról?
Azt tudom, hogy területfoglalásról szól a dolog.

---Milyenek ezek a területek? (hogy néznek ki? Változatosak vagy egy kaptafa, aztán azok ismétlődnek?) Írták, hogy nyersanyaglelőhelyekért, tudományos szempontból fontos területekért, hatalmi szempontból fontos pozíciókért folyik a harc!

---Mondjuk "nyersanyaglelőhelyek" alatt mit kell érteni? Van egy olajkút és azt kell elfoglalni, vagy egy raktár? Az egyik videóban láttunk egy mocsár közepén lévő építményt pallókkal miegymással az mondjuk egy ilyen nyersanyaglelőhely?

---Tudományos szempontból fontos területek mit takarnak? Anomáliák közelében lévő építmények vagy mutánsfészkek közelében, ahol a helyi fauna megfigyelése könnyű és lehet őket elemezni?

---Gondolom a hatalmi területek a kilátótornyok személyében és védelmileg kulcsfontosságú területeket jelenthetik.

--- És ezt a frakcióháborút hogy kell elképzelni, csak lépésekben lehet haladni, mondjuk a videóban szereplő torony elfoglalása szükséges ahhoz, hogy a területileg utána következő terület is foglalható legyen? Vagy lehet össze vissza foglalgatni? És egyedül társak nélkül is lehet az ilyen területeket elfoglalni külön küldetés nélkül vagy csak felvesszük a küldit (vagy kapjuk) és csak utánna a sorrendben következő terület foglalható csak és kizárólag sorrendben?

--- Lehet benne egy frakciót teljesen megsemmisíteni, mondjuk a Mocsár pályán ugye ott van a Clear sky és a Renegade frakció bázisa is. Sikerült már valakinek teljesen megsemmisíteni a két frakciók közül valamelyiket és bázisfoglaláshoz van valami külön összetett misszió?

--- Hogy működik a fegyver modifikáció a játékban? Ugy mint a SoC-ban, hogy felveszed a hangtompítót és rárakod a pisztolyra és a "fegyverjavítók" csak plussz javításokat lehet hozzá venni, vagy csak és kizárólag az ilyen fegyverjavítóknál lehet Fejlesztéseket venni és azok vizuálisan is megjelennek a fegyveren (mondjuk gyorsabb tüzelés esetén másfajta tár, vagy távcső, vagy hangtompító a csöndesebb lövés fejlesztés megvétele utánt)?

--- A védelmi ruházattal kapcsolatban is érdekelne a metódus, hogy milyen fejlesztéseket lehet rárakni (gondolom ezek azért nem jelennek meg a ruhán)

Miért nem jelzi, hogy én vagyok az utolsó hozzászóló? Rem elment a hsz, mert ezekre tényleg kíváncsi lennék!

Csak nekem nagyon lassú a képfeltöltés.hu? Egyszerűen lehetetlen megnézni a képeidet nálam... pls máskor valami imageshack vagy valami nemzetközi tárhelyre pakold a képeket! :D
Amúgy az Amcsik jól megszívták, mert elfelejtettek CD kulcsokat dobálni a CD-hez, így ők szept. 15.-től játszhatnak, illetve lehet(!), hogy a Steam-esek is!
( source: http://www.gamespot.com/news/6197036.html )

Én még egyelõre elvagyok a Red Forestben, szeretem felfedezni az új dolgokat részletesen, de úgy látszik Kanyhalos már végigtolta, s ha jól értem nem nagyon tetszett neki.
http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... &sec_id=16

Nem tudom hogy van arra felé, bár a Red Forest tényleg egy kicsit uncsi nekem is. Szerintem hamarosan elmegyek Limanskba.

Senki sem tudja a választ a kérdéseimre?

Metro te már elég messzire eljutottál, mond el légyszives, hogy hogy működnek a dolgok azzal kapcsolatban, amiket kérdeztem!

Rat.

A frakció war. Nézd meg a mappot, ott a mocsárnál vannak kis falvak, egy templom, meg a a vizen levő. tornyos bázis. Összevissza lehet őket foglalni, de egyet muszály, mert csak majd az ottani guide vihet el a Cordonra. A térképen láthatod, hogy azokat a falvakat, egy körbemenő út köti össze, szóval lehet összevissza, de mivel útba esik, ezért jobb sorrendbe. Neked nincs sok közöd a foglalgatáshoz, mert a Clear sky tagok, automatikusan, mennek folalni sorba, több-kevesebb sikerrel. Egyedül nem is nagyon lehet elfoglalni, mert ha nincs ott senki rajtad kivül, addig senkiföldje. Kiirtani nem nagyon lehet frakciót, mert vannak elfoglalhatatlan területek, ahol folyamatosan újratermelődnek. Nektek a fishing house az. Kb egy óra alatt ellehet foglalni a területeket, és mehetsz a Cordonra. Még nem mentem tovább Cordonnál, de ott nem lehet foglalni. Ott a a katonaság PKM-el, ha kiirtod őket, visszatermelődnek.

A fegyó tuning az olyan, hogy javithatsz pontosságán, gyorsaságán, tárméretén, visszarúgásán, és kell rá venni szereléksint a távcsőhöz. Nem látszik a fegyveren, de anélkül nem tudsz rá távcsövet rakni.Nagyon sokba kerül, úgyhogy nem érdemes minden fegyvered tuningolgatni, csak amit huzamosabb ideig fogsz használni, pl ha Ak-74-hez jutsz, azt érdemes. Obokan nem jobb.
Javitás azért jól jöhet kisebb feyvereknél is. Még az elején pár foglalás után, ha részt veszel bennük (magyarul legalább egy embert lelősz) kapsz egy mercenary ruhát, nem egy nagy pláne, de én azért ráraktam ami kell.

A ruhának a sugárzás, elektrosokk, becsapódás... ellenálló tulajdonságán lehet javitani. Lehet könnyiteni a súlyán, külön kell bele venni nightvision, sugárzás ellen gázmaszkot is lehet, nemtom látszik-e mivel nincs külső nézet. Kell venni tárolót az artifactokhoz, különben nemtod őket használni (itt nem az "övére" rakja).

Váá blööö. lol2 Hallottam a magyar hangokat a szinkronnál. Hát nagyon rosszak. Olyan mint a Witcher-ben. Föh. Nem kell magyarul. #B

Engem a szinkron nagyon nem, de a feliratozás érdekelne.
Én maradok a Game.co.uk LE-nél remélem lesz benne map. És ha valahogy tudok szerezni magyar verziót, és a kiirásokat átcsinálni akkor az lenne az igazi. Remélem a két oldalú poszter 1ik oldala map, mert nekem az kéne, meg a making of természetesen, de a map a lényeg.

Vissza
Top Alul