Infok

most pontosan mikor fog kis hazánkban megjeleni?
mert az egyik oldalon azt írják hogy szeptember 1

Kipróbáltam én is a Gamet.
Pár infó:
- A kötszer (bandage) itt már tényleg csak kötszer, mert életet nem visz fel csak vérzést állit el.
-A tereportálósdi úgy néz ki, hogy minden elfoglalt területen a game random kiválszt egy embert aki Guide lesz. Az összes elfoglalt területre ellehet igy "tereportálni". Akinek nem tetszik nem kell használnia, anélkül is megy.
- A fegyvertuningolás Need for Speed Underground 2 :D még a ruhát is agyon lehet tuningolni.
- Nagyon könnyen szét megy a ruha kb. mint a golyóálló a GTA-ban.
- Kereskedni.. háát kb a tizedét kapod meg egy fegyverért mint amennyit a SoCban
kaptál érte. Vásárlás kb ugyanaggyiba kerül minden.
- Az én gépem: 1giga ddr1-es ram, 1magos proci. Directx9-el közepes beállitások mellett rendesen megy. Töltések hosszúsága mint a SoC-ban. A Gamestarosoknak igazuk volt, hogy ugyanolyan beállitásokkal jobban megy mint a SoC.
Még csak 1 óraja játszok vele és elég jó. Viszont mivel orosz, ezért nemtok meg semmit a történetről, úgyhogy igy sztem nem ajánlatos végigvinni, hogy totózod vajon melyik valászra kell klikkelni.

Igen nem rossz de én már kivárom inkább nem játszok az orosszal

légyszíves előző hozzászólást ne idézz

StotheG":3bln2pug mondta:
Kipróbáltam én is a Gamet.
Pár infó:
- A kötszer (bandage) itt már tényleg csak kötszer, mert életet nem visz fel csak vérzést állit el.
-A tereportálósdi úgy néz ki, hogy minden elfoglalt területen a game random kiválszt egy embert aki Guide lesz. Az összes elfoglalt területre ellehet igy "tereportálni". Akinek nem tetszik nem kell használnia, anélkül is megy.
- A fegyvertuningolás Need for Speed Underground 2 :D még a ruhát is agyon lehet tuningolni.
- Nagyon könnyen szét megy a ruha kb. mint a golyóálló a GTA-ban.
- Kereskedni.. háát kb a tizedét kapod meg egy fegyverért mint amennyit a SoCban
kaptál érte. Vásárlás kb ugyanaggyiba kerül minden.
- Az én gépem: 1giga ddr1-es ram, 1magos proci. Directx9-el közepes beállitások mellett rendesen megy. Töltések hosszúsága mint a SoC-ban. A Gamestarosoknak igazuk volt, hogy ugyanolyan beállitásokkal jobban megy mint a SoC.
Még csak 1 óraja játszok vele és elég jó. Viszont mivel orosz, ezért nemtok meg semmit a történetről, úgyhogy igy sztem nem ajánlatos végigvinni, hogy totózod vajon melyik valászra kell klikkelni.

Kösz az infókat (én mondjuk megveszem eredetibe) 8) ez a világ legjobb játéka lesz
(álmaim szerint legalábbis) XD

a repair az a károsodás mértékétöl függ..... lehet akár 28ru-1280ru is

Azt, hogy most tényleg jobban megy azonos beállítások mellett, mint a shoc én nem érzékeltem, szerintem nekem rosszabb volt, de ez gépfüggő (nekem a vidikari a gyenge, egykoron nem volt az!).

Én valszeg nem fogok tudni élvezhetően játszani a majdan megjelenő játékkal vidikari csere nékül, a shoccal közepes beállításokkal is tudtam játszani anno.

Szivesen.
Én most abba is hagytam, mert sokat kellet már benne beszélni, és nem szeretem ha nemtom miket hagyok ki.
Még egy-két dolog.
Ha haver vagy, (magyarul zölddel jelöli az embereket a map) akkor azok ingyen guidolnak téged.
Bár mondjuk lehet akkor se, nemtom.De a Clear Sky tagot ingyért csinálják.
A ruhám egy negyedét 500 ér repairolták. Pisztolyért kb 50-et kapsz ugyhogy jobb beválalni küldetéseket, hogy kapj pénzt. Itt már nem megy a " Minden hullától felveszem a fegyvert és jó pénzt kapok érte" játék. Még csak AKM a max, de azért is sokkal többet adtak a SoC-ba.
Viszont lehet jó sok töltényt szerezni ingyért, ezreket. Minden nagyobb csomópontnál van egy láda tele töltényekkel, mindenfélével, AKba, G36ba, Vintar bcbe.Pedig még bőven nincsenek olyan fegyverek. A tradereknél elég kevés cucc van. A mapon elvannak homályositva a be nem járható részek. Cordon nagyobb lett és nagyon különbözik, jó látni hogy egy évvel a SoC előtt milyen volt itt az élet, Sidorovich úgy néz ki, egy éve még nem ismerte a hajnövesztőt :D . Fegyverek élethűbbek, kivéve a Letámasztott PKM-ek.

A PKM-ek Deo szerint 2000% pontossággal lőnek. Sztem sokkal pontosabbak... Már 2 Km-ről kiszúrnak, és nem hibáznak. Ha végig fák mögött mész, végig lövik a fákat. Bármilyen sötét,
bármilyen messze van, mindig kiszúrnak, aztán nincs kegyelem. Remélem nincs sok a játékban.
És remélem 5-én már nem lesz a CE-ben is ilyen a PKM.

Az npc-k sokkal több mozdulatot (nemtom hogy mondjam másképp) tudnak: Pl. van aki távcsővel nézelődik, átveszi az őrszolgálatot a haverjától, vágyokozóan nézi hogy sül a malac, integet, létrát mászik... stb.

A mentéseimet eddig mindig belehetett tölteni, fagyás nem volt.

Nekem tetszik a játék, jó ez a területfoglalósdi. Történettel mégjobb lenne, úgyhogy tesztnek elég volt, mostmár énis várok. Még jobban mint eddig. :D

Vissza
Top Alul