Goldman
New Member
- Csatlakozás
- 2008.08.24.
- Üzenetek
- 248
- Reakció pontszám
- 0
Medal of honor feeling
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
StotheG":3bln2pug mondta:Kipróbáltam én is a Gamet.
Pár infó:
- A kötszer (bandage) itt már tényleg csak kötszer, mert életet nem visz fel csak vérzést állit el.
-A tereportálósdi úgy néz ki, hogy minden elfoglalt területen a game random kiválszt egy embert aki Guide lesz. Az összes elfoglalt területre ellehet igy "tereportálni". Akinek nem tetszik nem kell használnia, anélkül is megy.
- A fegyvertuningolás Need for Speed Underground 2még a ruhát is agyon lehet tuningolni.
- Nagyon könnyen szét megy a ruha kb. mint a golyóálló a GTA-ban.
- Kereskedni.. háát kb a tizedét kapod meg egy fegyverért mint amennyit a SoCban
kaptál érte. Vásárlás kb ugyanaggyiba kerül minden.
- Az én gépem: 1giga ddr1-es ram, 1magos proci. Directx9-el közepes beállitások mellett rendesen megy. Töltések hosszúsága mint a SoC-ban. A Gamestarosoknak igazuk volt, hogy ugyanolyan beállitásokkal jobban megy mint a SoC.
Még csak 1 óraja játszok vele és elég jó. Viszont mivel orosz, ezért nemtok meg semmit a történetről, úgyhogy igy sztem nem ajánlatos végigvinni, hogy totózod vajon melyik valászra kell klikkelni.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.