Infok

Ghostot csak nem nekünk kell kinyírni. Ha meg is sebesítjük jó mélyre elmászott az X16 belsejében...meg akkor ugye volt vele egy tudós, Vasiliev. Szerintem a sztori nem a Strelok csapat körül fog forogni, maximum csak érintőlegesen "keresztezzük útjaikat", lehet csak a legvégén. Félig OFF itt, de már nem emlékszem pedig legalább ötször végig nyomtam a SOC-ot, Fang-el, a 3. emberrel a Strelok csapatból mi történt? Gondolom ő is meghalt és már csak Strelok és a Doki maradt.

Dezodor kartács, meg tudnád érdeklődni a ruszkik kapcsolatodat, hogy a Strelok szálhoz van valami köze a CS történetnek?

Goldman":3pnoznpy mondta:
Kimmuriel":3pnoznpy mondta:
dezodor":3pnoznpy mondta:
nos, akinek gyengusz gépe van, annak nagyon fel kell kötni a cipellőt.
ha pl ment a shoc olyan 40-50fps-el static-ba, akkro most kb 10-15-tel fog menni, de főleg memória kérdése. mocsár nagyon lefogja a játékot...
Jaj ne, én nagyon f*s az 1 GB memóriámmal... :cry:

Ha Yantarból kihagyták az X16-ot, akkor egyáltalán mi értelme pályának? Gondolom a Brain Scorcher is teljesen ki van hagyva, az még nem létezik. Az a tippem, hogy Yantar egyedül a tudós bázis miatt fog érdekes lenni és ennyi.
Yantar-nak inkább a történet szempontjából lesz jelentősége... Emlékezz csak, hogy itt halt meg Ghost! (Nem tartom kizártnak, hogy a CS-ban nekünk kell kinyírni...) Habár ő az X16 laborban végezte be sorsát, az meg ugye kimaradt a játékból... :?
Biztos lesze pár: ölj meg 10 mutáns kutyát és kapsz 5 medikitet meg egy vodkát küldetés :lol:

Szerintem tök mind 1 hogy milyen gépünk van a SOC is eléggé gáz enginet használ,nemcsoda hogy szaggat meg kifagy.

NEmtudom én nekem sohasem szaggatott vagy fagyott ki a soc ilyen problémáim nemvoltak minden maxon megy most is meg legnagyobb felbontásban,csak játékon belül voltak gondok

én csak a SKAT nevű ruhát hiányolom szerintem az a legjobb meg jól is néz ki :wink:

Sziasztok!

Hajtott a kíváncsiság, úgyhogy:

Most játszottam a játékkal, mert ma intézték el az oroszok a StarForce védelmet(echte profik)

A menürendszer háttere ua, mint a shocban, eléggé trén mutat, piszoklassú betöltés, fagyások.
A patch-el is.......

Ez nem az év játéka, pedig szerettem volna, hogy az legyen.
Ugyan orosz, de kipróbáltam, 4,2 gigás installcdbe nem sok fér bele a mai világban.

ne reklámozd a lopott játékot! mert ban ésvagy warn jár érte!

Sztem elég nehéz lehet összekeverni a 700 megás E3mat a Starforcos 4,2 gigás rendes játékkel.
----------------------
A mentések mennyire betölthetők?

StotheG":1rsuqch2 mondta:
Sztem elég nehéz lehet összekeverni a 700 megás E3mat a Starforcos 4,2 gigás rendes játékkel.
----------------------
A mentések mennyire betölthetők?

akkro nemszoltam..

A menüzene ugyanaz, a betöltésnél csak a háttér lett kékesszürke PROLOGUE STALKER CLEAR SKY

Az Options menü háttere ugyanaz a traktor, mellesleg én játszottam a bétával és nemhogy STARFORCE, de semmi sem védte:)

Mellesleg tök más a béta és ez, sztem a béta stabilabb volt.

A játék ezerévig tölt, nekem sok hozzáfűzött reményem volt....

De a remény hal meg utoljára........

A mocsárban épp dumálok a másik gépemen a manussal, aki enyhén teleportál a képrnyőn(korrekt sztem, egy mmorpgben helyénvaló :lol: lenne )

Atomlaggg, aminek a shocban nyoma sem volt........................
Pedig a legújabb peccs, ráadásul a játékom most tök eredeti, mert a hackelt starforceot lecserélte a peccs, így három napig lehet játszani.

A binről mentés, aztán három nap után újból csekkolja a starforce(a régi bines ) a cd-t jónak találja és gamelhetsz tovább

Mellesleg így a legújabb peccsel, teljesen eredeti fájlokkal időnként betölt időnként nem. Pedig bőven megfelel a gép a követelményeknek. Az optimalizáltság súrolja a Crysist!!! :lol:

nagycsanad":2nm2ot7o mondta:
Sziasztok!

Hajtott a kíváncsiság, úgyhogy:

Most játszottam a játékkal, mert ma intézték el az oroszok a StarForce védelmet(echte profik)

A menürendszer háttere ua, mint a shocban, eléggé trén mutat, piszoklassú betöltés, fagyások.
A patch-el is.......

Ez nem az év játéka, pedig szerettem volna, hogy az legyen.
Ugyan orosz, de kipróbáltam, 4,2 gigás installcdbe nem sok fér bele a mai világban.

Tré grafika? hiszem ha látom noobocskám (ja és MIÉRT KELLETT ÓRIÁSI BETŰKKEL ÍRNOD ?)
egyébként szerintem van egy igen hasonló nevű felhasználó és én ezt olvastam a szabályzatban
A.2.1. A hamisított, bitorolt vagy más felhasználóéval összetéveszthető felhasználói neveket a moderátorok törlik. :D

Lamecském frapsel vegyek fel videót vagy mi a fsz*m???????
igen a másik felhasználó a freemailes címemre van beírva, nem a gmailesre, de mindkettő nagy.csanad.

Ja az más Egyazon személy többszöri regisztrációjának gyanúja esetén a moderátorok saját hatáskörben dönthetnek egy vagy több, valószínűsíthetően ugyanazon személyhez tartozó fiók előzetes felszólítás nélküli törléséről. olvass szabályzatot sokat segít <:D>

OK, töröljék mindkettőt, mert jelszó nélkül én nemtom törölni a másikat

Ja, küldhetsz mind a két felhasználói nevem e-mail címére levelet és én fogok mindkettőre válaszolni, mellesleg a kételkedés nem szép dolog és nem áll érdekemben hazudni arról, hogy játszottam-e egy nyavalyás játékkal vagy sem.

Vissza
Top Alul