Goldman
New Member
- Csatlakozás
- 2008.08.24.
- Üzenetek
- 248
- Reakció pontszám
- 0
Biztos lesze pár: ölj meg 10 mutáns kutyát és kapsz 5 medikitet meg egy vodkát küldetés :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Goldman":3pnoznpy mondta:Biztos lesze pár: ölj meg 10 mutáns kutyát és kapsz 5 medikitet meg egy vodkát küldetés :lol:Kimmuriel":3pnoznpy mondta:Jaj ne, én nagyon f*s az 1 GB memóriámmal...dezodor":3pnoznpy mondta:nos, akinek gyengusz gépe van, annak nagyon fel kell kötni a cipellőt.
ha pl ment a shoc olyan 40-50fps-el static-ba, akkro most kb 10-15-tel fog menni, de főleg memória kérdése. mocsár nagyon lefogja a játékot...![]()
Yantar-nak inkább a történet szempontjából lesz jelentősége... Emlékezz csak, hogy itt halt meg Ghost! (Nem tartom kizártnak, hogy a CS-ban nekünk kell kinyírni...) Habár ő az X16 laborban végezte be sorsát, az meg ugye kimaradt a játékból... :?Ha Yantarból kihagyták az X16-ot, akkor egyáltalán mi értelme pályának? Gondolom a Brain Scorcher is teljesen ki van hagyva, az még nem létezik. Az a tippem, hogy Yantar egyedül a tudós bázis miatt fog érdekes lenni és ennyi.
StotheG":1rsuqch2 mondta:Sztem elég nehéz lehet összekeverni a 700 megás E3mat a Starforcos 4,2 gigás rendes játékkel.
----------------------
A mentések mennyire betölthetők?
nagycsanad":2nm2ot7o mondta:Sziasztok!
Hajtott a kíváncsiság, úgyhogy:
Most játszottam a játékkal, mert ma intézték el az oroszok a StarForce védelmet(echte profik)
A menürendszer háttere ua, mint a shocban, eléggé trén mutat, piszoklassú betöltés, fagyások.
A patch-el is.......
Ez nem az év játéka, pedig szerettem volna, hogy az legyen.
Ugyan orosz, de kipróbáltam, 4,2 gigás installcdbe nem sok fér bele a mai világban.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.