widra
New Member
gsc-n fikázzák eléggé, de sokan meg azt mondják, hogy ha a bugfix meglenne vagyis a hibák nem lennének benne igen hangulatos lenne...esély még van rá.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Path":2hpov5ua mondta:http://www.youtube.com/watch?v=HBd-IFnO16A
Ez a korom sötétmegoldás tetszik meg reális csak nemnagyon látod hogy mit kell lőni.
Á ezen besz*rtok
http://www.youtube.com/watch?v=LGBLFwJatVQ
Sztem a mocsaras rész ott az a pár dolog meg mint amit meg is nézhettünk az első 25 perc sztem azzal nincs baj lehet h csak utánna kezd el sz*rakodnia dolog,leeht h jobb lett volna hogy ha csak egy kieg azt akkor lehet normálisan meg lenne csinálva habár kitudjakick":2xuoerms mondta:A ruszkik mivel 22-én már megvehették ezért nyilván az ő lemezeiket (verziójukat) valamivel korábban készítették, szóval egyetlen reményünk ha már a múlthéten dolgoztak gőzerővel a bugfixen. Én csak egy valamit nem értek, hogy hogy a vérbe nem jöttek rá, hogy talán ennyi buggal nem kéne kiadni. Egy fejlesztő sem játszott vele 10 percnél többet egyhuzamban? Még mekkora mák, hogy a reklám videókban nem voltak bugok, ezen őszintén csodálkozom. Gondolom valami nagyon súlyos optimalizálási hiány van a dolgok mögött és a fejlesztői gépeken vitték ki a demokat amin nem volt olyan bugos.
Most is volt halasztás, nem is egy. Ha jól emlékszem akkor tavasz végére ígérték először. Bőven elbírt volna egy karácsonyi kiadást is az én gyomrom, de szerintem a többségé is. A bugtengert már nehezebb feldolgozni, mert oké, hogy van, de mire játszható lesz ugyanott vagy mintha halasztottak volna.Kimmuriel":1ss8opa4 mondta:Szerintem azért mentek bele a mostani kiadásba, mert egy újabb nagyobb halasztás újbóli megbotránkozást eredményezne, és ezt a lehetőséget már túl sokszor kijátszották az előző játék megjelentetése folyamán is... :roll: Úgy döntöttek, hogy inkább a bugok és a gyorstapasz, mint újabb botrányos halasztgatások. Mindkettő nagy szívás, de kétszer nem akarták ugyanazt a hibát elkövetni, így hát elkövettek inkább egy másikat. :twisted:
Bioshock nekem teljesen kimaradt, én nem tudok rá visszaemlékezniWidra":196x3t80 mondta:emlékezzünk csak vissza a bioshock-ra. ott is mekkora szarkavarás volt, mert tel volt bug-al meg nem kezelte rendesen a 16:9-es képernyőfelbontást, valamint az aktiválással is sokat szívtak, ez benne van a pakliban.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.