Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Egy dolgot sem a szétszedett játék, sem a képek nem adhatnak vissza, ez pedig a játékélmény, a hangulat... Ez minden bizonnyal megint űber lesz szóval ne tessék a játékot lehúzni.
Ne tötlsétek le tesztelés céljából se! Én is így tettem annak idején a SoC-al pedig már úton volt a CE de én letöltöttem és már ott vettem észre magam hogy jól előrehaladtam. Most letöltitek és kipróbáljátok aztán jön a "na még egy kicsit" meg "még egy kicsit" aztán azt veszitek észre hogy a játék végén jártok. Ha érdekel nézzetek meg videókat.
még 1x leírom hogy az orosz kalóz verzió egyáltalán nem müxik...... a starforce-ot még mindig nem tudták fletörni és nem is fogják.... arrol beszél mindeki majd ha megjelenik más verzió az már menni fog .
Erre a válasz, hogy nagyrészben amcsik töltik, akik nem vlmi IQ bajnokok. Képesek voltak szerencsétlen feltöltőnek olyan káromkodásokat irni azért mert "This is a fu..in RUSSIAN version, so f..k you L....S.." Annyi eszük nincs hogy rájöjjenek , hogy persze hogy orosz ha egyszer még csak ott adták ki... És Hozzászólást se nagyon olvasnak, már 11-en irták hogy nem müxik: Starforce meg minden. De még mindig 200-an töltik. De ha olvasnak is:
2008.08.22
" Kell hozzá nodvd crack egy-két héten belül kinn lesz, talán"
2008.08.25
" Mellékelve van a nodvd crack?"
Amerikaiaktól ne várj sem értelmet sem pedig kultúrált viselkedést azok körübelül a dél afrikai nomád feketék szintjén vannak :lol:
tisztelet persze a kivételnek