Infok

őőő... sztem igen.
A videkből itélve még mindig a zombik a legjobb céllövők :D

Egy dolgot sem a szétszedett játék, sem a képek nem adhatnak vissza, ez pedig a játékélmény, a hangulat... Ez minden bizonnyal megint űber lesz szóval ne tessék a játékot lehúzni.

jaja jól mondod
azt esetleg valaki nem tudja hogy a CS-be mi lesz a "fő" küldetés ?

ma hajnalban már kinn volt az orosz verzió warezon. nem értem. hogy csinálják? még meg sem jelent, akkor tulajdonképpen mit lopnak el?

Ne tötlsétek le tesztelés céljából se! Én is így tettem annak idején a SoC-al pedig már úton volt a CE de én letöltöttem és már ott vettem észre magam hogy jól előrehaladtam. Most letöltitek és kipróbáljátok aztán jön a "na még egy kicsit" meg "még egy kicsit" aztán azt veszitek észre hogy a játék végén jártok. Ha érdekel nézzetek meg videókat. :D

még 1x leírom hogy az orosz kalóz verzió egyáltalán nem müxik...... a starforce-ot még mindig nem tudták fletörni és nem is fogják.... arrol beszél mindeki majd ha megjelenik más verzió az már menni fog .

Hát nem is az oroszok töltik, hanem azok akiknél még nem adták ki, és "vásárlás előtt letesztelnék".

Goldman":18kbmnu7 mondta:
Ja ja de annyi eszük lehetne hogy ha senkinek nem működik akkor nekik sem fog

Erre a válasz, hogy nagyrészben amcsik töltik, akik nem vlmi IQ bajnokok. Képesek voltak szerencsétlen feltöltőnek olyan káromkodásokat irni azért mert "This is a fu..in RUSSIAN version, so f..k you L....S.." Annyi eszük nincs hogy rájöjjenek , hogy persze hogy orosz ha egyszer még csak ott adták ki... És Hozzászólást se nagyon olvasnak, már 11-en irták hogy nem müxik: Starforce meg minden. De még mindig 200-an töltik. De ha olvasnak is:
2008.08.22
" Kell hozzá nodvd crack egy-két héten belül kinn lesz, talán"
2008.08.25
" Mellékelve van a nodvd crack?"

sztem senki se töltsön és birjuk ki ezt a 10 napot,már elég sokat kibirtunk

Vissza
Top Alul